Fotografia d'Alejandro Jato com a Camilo Sesto a Superstar d'Antena 3

Així és 'Camilo Superstar', la sèrie de tan sols quatre capítols que estrena Antena 3

No et pots perdre 'Camilo Superstar', la sèrie que retrata el viatge de l'artista per portar a Espanya el musical 'Jesucrist Superstar' als anys 70.

Antena 3 estrena avui dimecres 10 de gener els dos primers episodis de 'Camilo Supertar' en una emissió única de la ficció en obert. Després de l'estrena dels seus quatre episodis a l'atresplayer, la sèrie viurà una nit especial de la mà d'Antena 3. 'Camilo Superstar' narra l'aventura del cantant Camilo Sesto quan va voler fer història portant al nostre país el polèmic musical d'èxit internacional Jesucrist Superstar.

L'actor Alejandro Jato és Camilo Sesto. Interpreta un apassionat cantant de 26 anys, quan assumeix tots els riscos per portar a Espanya el major espectacle musical que s'hauria organitzat fins ara. Camilo és un artista íntegre, vocacional, lliurat a la seva carrera, però amb un esperit que l'empeny a explorar més enllà del registre comercial.

Fotografia d'Alejandro Jato com a Camilo Sesto a Camilo Superstar
'Camilo Superstar' | Atresmedia

'Camilo Superstar' s'endinsa a l'ànima de l'artista, a explorar què el va portar a arriscar el patrimoni i la carrera en un context tan complicat. Hi va renunciar, en ple èxit, amb un gest definitiu, afaitar-se la barba per a un anunci i donar l'import a un orfenat. Un periple en què tots els implicats es deixen massa pel camí, però aconsegueixen estrenar i fer història en un país endarrerit que desperta l'esperada modernitat.

El repartiment principal de 'Camilo Superstar' el completa Adrián Lastra, Natalia Reyes, Pepe Ocio, Javier Godino, Vito Sanz, Oscar de la Fuente. Compte, a més, amb la col·laboració especial d'Eugenia Silva i Elena Rivera.

Així és la trama de 'Camilo Superstar'

Camilo Sesto, en un rampell d'inspiració, decideix adaptar als anys 70 el musical més modern i transgressor de l'època. Es tracta de Jesucrist Superstar, un èxit internacional que, en plena dictadura, aconsegueix revolucionar el país i fer història.

Fotografia d'Alejandro Jato com a Camilo Sesto a Camilo Superstar
'Camilo Superstar' | Atresmedia

Una odissea plena de contratemps, alguns fortuïts, però molts provocats per la pròpia conjuntura del moment. Sortejarà la censura, la mà negra del seu representant, les amenaces i sabotatges dels moviments ultracatòlics disposats a tot per impedir-ne l'estrena. Tot això s´anirà intercalant amb les dificultats inherents a un muntatge d´aquesta envergadura.

Però no estarà sol en aquesta gesta. Tindrà altres idealistes que, com ell, van sentir l'impuls d'arriscar i portar a aquest país l'òpera rock més revolucionària del moment. Els quatre mosqueters d'aquesta odissea s'enfrontaran a tota mena d'obstacles.

Buscar un teatre adequat, esquivar la censura, assumir el desplegament tècnic que exigeix l'obra, seleccionar l'elenc i estrenar el musical mentre Franco agonitza. A més, Camilo ha de complir els seus compromisos amb la discogràfica que li exigeix lliurar el proper àlbum en les mateixes dates.