Jorge Javier mirant a càmera sense ulleres al plató de Supervivents

Jorge Javier trenca el seu silenci i revela per fi si presentarà 'Supervivientes 2024'

Després de molts rumors, Jorge Javier s'ha encarregat de confirmar si presentarà o no 'Supervivientes 2024'.

Després de molts rumors, Jorge Javier Vázquez ha trencat el silenci, confirmant el seu futur a Telecinco. En els últims mesos s'ha rumorejat molt sobre la presència del presentador a la cadena, ja que tampoc estarà al capdavant de 'GH DÚO'. És per això que estava a l'aire si presentaria la nova edició de 'Supervivientes', que arribarà a la primavera a Telecinco.

Alguns rumors apuntaven que Mediaset prescindia de Jorge Javier Vázquez també per a 'Supervivientes', tenint en compte que tampoc han comptat amb ell per a la promo de Nadal. Altres fonts, en canvi, revelen que el grup sempre ha comptat amb el català per al reality d'aventures.

Jorge Javier al plató de Supervivientes
Jorge Javier Vázquez | Mediaset

D'aquesta manera, ha estat el mateix Jorge Javier Vázquez qui s'ha confirmat com a presentador del reality: "A mi mai em van dir que no presentaria 'Supervivientes'. Quan em van reunir després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos' ja em van dir que presentaria el programa, però després jo ja no tinc el control de les coses que es publiquen”.

Per tant, Jorge Javier Vázquez tornarà a ser el presentador estrella de 'Supervivientes'. El reality tornarà a les pantalles després de l'emissió de 'GH DÚO', que és l'aposta de Telecinco per a l'hivern. A més, comptarà amb un gran canvi, ja que a partir d'ara estarà produït per Cuarzo TV ('La Isla de las Tentaciones') després de la sortida de Bulldog TV ('Reacción en Cadena').

A més, el presentador també ha parlat del final del seu últim programa: “Quan va succeir la cancel·lació, a mi em va saber malament per l'equip, però quan va arribar, vaig dir: ”Ah, era això? Doncs tampoc passa res”. Jo hi havia treballat molt això en teràpia, perquè una cosa que em feia molt patir era sortir i que el pati de butaques no estigués ple. La reflexió final és que així com un èxit no depèn exclusivament de tu, tampoc un fracàs. Això t'allibera molt”.

Jorge Javier a Telecinco com a presentador de Contes Xinesos
Jorge Javier Vázquez | Mediaset

"Sóc conscient que he viscut una època que és molt poc probable que es torni a repetir. Han estat quinze anys absolutament màgics i el que vingui a partir d'ara serà com aquells CD que portaven un bonus track", afegia, parlant de l'èxit que ha viscut tots aquests anys.

Finalment, també ha confessat que tornarà canviat a la televisió: "Tinc molt clar ara que estem en un moment en què estem tots tan saturats que cal fer tot el possible per no ofendre l'espectador. És l'examen que he fet als darrers temps. Quan torni a la tele m'agradaria no ofendre el votant d'altres ideologies", ha dit en declaracions a Lecturas.