Fotografia d'Ion Aramendi a un hospital

Ion Aramendi revela l'ensurt que el va portar a l'hospital aquest Nadal

A pocs dies de tornar a presentar, Ion Aramendi ha revelat que ha passat el Nadal a l'hospital.

Ion Aramendi no ha passat el Nadal com esperava. Pocs dies després de posar-se al capdavant dels debats de 'GH DÚO', el presentador de Telecinco ha revelat que ha estat ingressat durant diversos dies en un hospital. Una notícia que ha preocupat tots els seus seguidors, i per això s'ha vist obligat a explicar tot el que ha passat.

Tot començava quan María Amores, la dona del presentador, publicava al seu Instagram unes fotografies dels darrers dies de l'any. Enmig de tots els moments viscuts aquestes festes amb els seus fills apareixia una imatge d'Ion Aramendi a l'hospital. "Posar-se dolent, molt dolent en vacances, un clàssic. Angines letals i una setmana ingressat. Ja recuperat. Gràcies per tant al personal de l'Hospital Clínic de Salamanca", escrivia María Amores.

Captura d'Ion Aramendi a l'hospital
Ion Aramendi a l'hospital | Instagram, @sramariaamores

Després de l'enrenou de la publicació de la seva dona, Ion Aramendi publicava noves fotos, tranquil·litzant al text tots els seus seguidors: "He passat un Nadal diferents. Vaig estar ingressat a l'Hospital Universitari de Salamanca, però només uns dies, no van ser totes les Nadal, no va ser ni de bon tros res greu, abscés a l'amígdala, obrir, curar i fora"

"Però la resta han estat com sempre, genials, amb Lucas, Zoolander, en família, amb molts amics i gaudint al màxim, la cara dels meus fills és el millor resum...", afegia Ion Aramendi.

Els projectes de Ion Aramendi a Mediaset

Fotografia d'Ion Aramendi a l'especial pel primer aniversari de Reacció a Cadena
Ion Aramendi a 'Reacció a Cadena' | Mediaset

Recordem que, aquest 2024, Ion Aramendi seguirà al capdavant de 'Reacción en Cadena' a la graella diària de Telecinco. El presentador condueix el concurs en què els Mossos d'Arousa han esdevingut unes autèntiques estrelles. De fet, ja han superat el milió d'euros de premi acumulat.

A més, Ion Aramendi repeteix al capdavant dels debats dominicals de 'GH DÚO' després de rebre el suport del públic a 'GH VIP'. De moment els únics confirmats del reality, les gales del qual estaran presentades per Marta Flich, són Luca Onestini, Elena Rodríguez i Ana María Aldón. De moment es desconeix si Telecinco també apostarà per Aramendi per als debats de 'Supervivientes' o si hi haurà canvi.