Captura de Joaquín Prat mirant a càmera a Vamos a ver aquest dilluns 22 de gener

Joaquín Prat s'enfronta a la direcció de 'Vamos a ver' pel que han emès

Joaquín Prat s'enfronta a la direcció de 'Vamos a ver' i es planta en directe a Telecinco per la mare d'Antonio Tejado.

Joaquín Prat torna a esclatar una vegada més contra la direcció de 'Vamos a ver'per això han emès en directe sobre la mare d'Antonio Tejado. Últimament el presentador no dubta a parar el seu programa per deixar clara la seva opinió sobre els temes, encara que això implica anar contra la directiva o fins i tot contra altres programes. Mentre que fa unes setmanes atacava la direcció de 'De Viernes', ara Joaquín Prat ha parlat clar sobre unes imatges emeses de la mare d'Antonio Tejado.

I és que Antonio Tejado ha estat detingut per suposadament formar part d'una banda criminal que va cometre un robatori violent a casa de la seva tia María del Monte. D'aquesta manera, al club social de 'Vamos a ver', Adriana Dorronsoro donava pas a un vídeo en què la mare del detingut responia a totes les informacions que han sortit sobre el seu fill. Tot i això, lluny d'articular paraula, es veia la mare d'Antonio Tejado superada per la situació.

Captura de 'Gh Duo' amb Candela Acevedo i Antonio Tejado seriosos
Antonio Tejado a 'GH DÚO' | Mediaset

"La pobra què dirà, és que no pot ni contestar perquè, és clar, com es trobarà", afegia Adriana Dorronsoro després del vídeo. Unes imatges que no aportaven res, ja que no deia res de noticiable.

Era llavors quan Joaquín Prat agafava la paraula: "Sincerament, no entenc la rellevància d'això. Si diu alguna cosa, doncs entenc la rellevància, però si no diu res...", deia contra el seu propi programa.

"De veritat, Óscar, et demano perdó, però no entenc la rellevància de ficar al programa la mare d'Antonio Tejado amb el que té a sobre la dona, preguntant-li un dia sí i un altre també pel seu fill ia més sense contestar", afegia, Joaquín Prat fent menció directa al director de 'Vamos a ver'.

Captura de Joaquín Prat mirant a càmera a Vamos a ver
Joaquín Prat a 'Vamos a ver' | Mediaset

Recordem que 'Vamos a ver' va ser líder al gener de la seva franja amb un fantàstic 15,4% i 478.000 espectadors i del target comercial (16,3%), anotant el seu rècord mensual a les dues mètriques. Just després, el segon bloc, 'Vamos a ver més' (11,2% i 803.000), arriba a la seva millor marca mensual en nombre d'espectadors, encara que no va poder contra 'La Ruleta de la Suerte'. Tot i això, el programa de Joaquín Prat va pujar al 12,7% en target comercial.