Pòster promocional de la quarta temporada de The Boys de Prime Video

Prime Video posa data d'estrena a l'esperada quarta temporada de 'The Boys'

'The Boys', la sèrie d'èxit mundial i guanyadora d'un Emmy, torna a Prime Video el 13 de juny.

Prime Video ha anunciat que la sèrie d'èxit mundial 'The Boys', guanyadora d'un Emmy, estrenarà la seva quarta temporada el 13 de juny del 2024. El diabòlic drama tornarà amb tres episodis al·lucinants aquell dia, seguits d'un nou episodi cada setmana. Per tant, l'èpic final de la temporada, que estarà disponible a Prime Video a més de 240 països, serà el dijous 18 de juliol.

D'aquesta manera, The Boys serà una de les grans apostes internacionals de Prime Video per donar la benvinguda a l'estiu. A més, per celebrar l'aniversari de Patriota, Prime Video també ha revelat el nou pòster de l'esperada quarta temporada.

En aquesta temporada, el món està a la vora de l'abisme . Victoria Neuman és més a prop que mai del Despatx Oval i sota el musculós polze de Patriota, que està consolidant el seu poder. Carnicero, a qui només li queden uns mesos de vida, ha perdut el fill de Becca i la seva feina com a líder de The Boys.

La resta de l'equip n'està fart de les mentides. Amb les apostes més altes que mai, han de trobar una manera de treballar junts i salvar el món abans que sigui massa tard.

Pòster promocional de la quarta temporada de The Boys de Prime Video
Quarta temporada de 'The Boys' | Prime Video

Recordem que 'The Boys' està protagonitzada per Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso i Chace Crawford. Així com Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit i Cameron Crovetti. La quarta temporada donarà la benvinguda a Susan Heyward, Valorie Curry i Jeffrey Dean Morgan.

Cal destacar que 'The Boys' està basada en el còmic supervendes del New York Times de Garth Ennis i Darick Robertson, que també són productors executius. Està desenvolupada pel productor executiu i showrunner Eric Kripke. Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Craig Rosenberg, Ken F. Levin, Jason Netter, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn i Michaela Starr són també productors executius de la sèrie. 'The Boys' està produïda per Amazon Studios i Sony Pictures Television Studios, amb Kripke Enterprises, Original Film i Point Grey Pictures.