Captura de la roda de premsa de Somnis de Llibertat d'Antena 3 amb Natalia Sánchez, Alain Hernández, Dani Tatay, Montse Garcia, Joan Noguera i Jaume Banacolocha

Antena 3 presenta 'Sueños de Libertad': 'Tenim una gran història'

Antena 3 presenta davant els mitjans 'Sueños de Libertad', la nova sèrie diària que substitueix 'Amar es para siempre'.

'Sueños de Libertad', la substituta d''Amar es para siempre', arriba aquest mateix diumenge 25 de febrer al prime time d'Antena 3. La sèrie, protagonitzada per Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay, emetrà el seu primer capítol a la franja de màxima audiència, abans de saltar a la sobretaula d' Antena 3. 'Sueños de libertad', per tant, ja està a punt per estrenar-se després d'arrencar el rodatge al novembre en localitzacions de Toledo i Madrid.

"Tenim una gran història, un disseny de producció fantàstic i un elenc meravellós, cosa que la converteix en una gran sèrie. 'Amar es para siempre' i 'El secreto de Puente Viejo' van marcar un abans i un després a les sèries diàries. Teníem clar que la sèrie que les seguís havia de fer un pas endavant en qualitat”, arrencava la presentació Montse García.

"Volíem donar-li un gran final a 'Amar es para siempre' i que sortís per la porta gran. Hem treballat i apostat molt perquè 'Sueños de libertad' sigui la següent sèrie que aneu a veure. Estem molt orgullosos", afegia la directora de ficció d'Atresmedia.

Fotografia de Somnis de Llibertat, la nova sèrie diària d'Antena 3
'Sueños de Libertad' | Atresmedia

'Sueños de libertad' transcorre a l'Espanya de 1958 i narra la història de Begoña Montes . És una dona atrapada en un matrimoni tòxic, però amb un futur optimista i esperançador per la seva incessant cerca de la llibertat. Temes com la família, l'amor, la rivalitat, l'amistat i els secrets carregaran trames, subtrames i grans girs aquesta nova proposta de ficció d'Antena 3.

"Va ser un somni que va començar fa més d'un any. Atresmedia ens va demanar si era possible fer una sèrie que potser podria ser un possible recanvi d''Amar es para siempre' o no. Comencem intentant treure un argument que ens semblés el més adequat, ens va costar, però finalment es va aconseguir fer una bíblia", explicava, per part seva, Jaume Banacolocha, CEO de Diagonal TV.

"Totes les produccions són complicades, però aquesta ha tingut un plus perquè bona part de l'equip d''Amar es para siempre' s'ha traspassat a 'Sueños de Libertatd'", afegia el directiu. "L'estimem com hem estimat cada sèrie perquè cada setmana passen coses i és un producte que et convida a veure el capítol següent", explicava Banacolocha.

Captura de la roda de premsa de Somnis de Llibertat d'Antena 3 amb Natalia Sánchez, Alain Hernández, Dani Tatay, Montse Garcia, Joan Noguera i Jaume Banacolocha
Roda de premsa de 'Sueños de Libertad' | Atresmedia

A nivell artístic, Nancho Novo, Ana Fernández, Roser Tapias, Marta Belmonte, Javier Beltrán, Agnès Llobet, Daniel Albaladejo, Juan Gea, Alba Brunet, Guillem Barrientos, Carolina Lapausa, Alejandra Meco, Antonio Romero, Isabel Moreno, José Milán, Candela Cruz, Amanda Cárdenas i Pablo Béjar completen el repartiment de la sèrie.

"És una sèrie que va ràpida perquè a cada capítol passa alguna cosa i tens necessitat de veure'ls tots, no te'ls pots perdre tots. A les diàries de vegades repetim una mica, però aquí s'ha fet un esforç per part de guió extraodinari. Estem convençut que us agradarà i que tothom s'enganxarà”, explicava el director del serial, Joan Noguera.

Així comença 'Sueños de libertad'

Fotografia de Somnis de Llibertat, la nova sèrie diària d'Antena 3
'Sueños de Libertad' | Atresmedia

Any 1958. Begoña Montes fuig a través del bosc al costat de la petita Julia, la seva fillastra. Begoña és la nova esposa Jesús de la Reina, el vidu d'or de la comarca, amo d'una important empresa de productes de tocador, Perfumeries de la Reina. Begonya corre amb la nena, quan Jesús les arriba i dispara a sang freda. ¿Haurà ferit Begonya? Què ha passat perquè Jesús perdi el cap i dispari?