Nacho Abad i David Aleman al plató de 'Codi 10', tots dos amb rostre seriós

'Código 10' analitzarà les causes de l'origen de l'incendi de València

'Código 10' aprofundirà al mercat clandestí del trànsit d'òrgans, quan es compleixen gairebé dues dècades del succés de l'home sense cor.

Cuatro emet aquest dimarts 27 de febrer una nova entrega en directe de 'Código 10', presentat per David Aleman i Nacho Abad. Després del devastador incendi que dijous passat va calcinar un bloc residencial de València.

'Código 10' centrarà la seva atenció en com es duu a terme l'estudi de les marques de foc i es fa la presa de mostres. També analitzarà de la mà d'experts les causes de l'origen i la propagació ràpida del foc pels habitatges.

A més, coincidint amb el Dia Mundial del Trasplantament d'Òrgans . El programa aprofundirà al mercat clandestí del trànsit d'òrgans, quan es compleixen gairebé dues dècades del succés de l''home sense cor'.  La troballa del cadàver mutilat d'un home espanyol de 45 anys en aigües d'Estocolm el 2002 ha recobrat l'actualitat informativa. Després de la sol·licitud d'un jutge de Bilbao de la reobertura de la investigació a Suècia. I abordarà la regulació del trasplantament d'òrgans a Espanya.

Nacho Abad i David Aleman al plató de 'Codi 10', tots dos amb rostre seriós
'Código 10' presentat per David Aleman i Nacho Abad | Mediaset

'Código 10' explicarà el funcionament i els possibles riscos de suplantació d'identitat dels dispositius biomètrics de reconeixement facial, ocular i dactilar.

I el true crime de la setmana recordarà la mort d'Emilce. Una noia de 18 anys, que va morir a mans del "carnisser tatuador" a la localitat madrilenya de Valdemoro el 2019.

Recordem que 'Código 10' ha millorat considerablement les audiències des de la seva estrena. Va arribar a l'abril com un programa gens competitiu ia l'estiu va aconseguir millorar-ne els resultats, que s'han mantingut durant temporada. El mes de gener passat, 'Código 10' (7,4% i 500.000) va batre el seu rècord històric en espectadors, supera la seva directa competència (4,8%) i creixent al 8,4% en target comercial.

Fotografia de Nacho Abad i David Aleman assenyalant a càmera a Codi 10 de Quatre
David Aleman i Nacho Abad a 'Código 10' | Mediaset

Cal destacar que 'Código 10', de la mà de David Aleman i Nacho Abad, aborda cada setmana a Cuatro diversos casos actuals i històrics. Desgrana totes les claus amb exclusives, noves evidències, testimonis inèdits de persones que no han trencat el seu silenci fins ara. Així com la rigorosa anàlisi d'un nodrit elenc d'experts i col·laboradors com José Miguel Gaona, Carlos Segarra, Bárbara Royo i Ana Villarrubia.