Sofia Coll i Celia Espanya somrients al plató de Clímax, el dating show de 3Cat

Una convidada de TV3 parla del que fa al llit: Tinc confinament de xoxo

La influencer catalana Cèlia Espanya ha participat a Clímax, el dating show juvenil de 3Cat, on ha parlat de la seva vida sexual sense embuts.

Tots hem volgut començar l'any amb magnificència. La influencer catalana Cèlia Espanya ho ha fet a ' Climax ', el dating show juvenil de 3Cat. Originària del sud de Catalunya, Espanya ha decidit donar una oportunitat a l'amor el 2024. Ha triat el programa de cites d'EVA com a plataforma per trobar una connexió sentimental.

Ha estat acompanyada per la cantant i presentadora Sofia Coll, qui es prepara per al Benidorm Fest amb l'esperança de representar Espanya a Eurovisió. Cèlia ha tornat a demostrar una actitud oberta i informal. I és que fins i tot ha compartit obertament detalls sobre la vida sexual i sentimental.

Sofia Coll i Celia Espanya a Climax, el dating show de 3Cat, parlant per videotrucada amb tres nois, Angel, Enric i Gerard, que volen tenir una cita amb Celia
Celia Espanya coneixent els seus tres pretendents amb Sofia Coll a 'Clímax' | 3Cat

Quan va ser preguntada per les seves últimes relacions, la Cèlia Espanya no va dubtar a compartir les seves experiències en públic. Després de la seva última trobada amb l'Óscar, un noi que va conèixer al programa a l'octubre, la influencer ha revelat haver passat pel que ella anomena un "confinament de xoxo". Una expressió peculiar i divertida amb què va al·ludir al fre de la seva activitat sexual els últims mesos i que va aixecar les rialles del xat.

La catalana ha decidit donar una nova oportunitat a l'amor i va seleccionar Gerard, un jove farmacèutic de Barcelona, com el matx ideal. L'expectació creix entre els seguidors de 'Climax', que podran veure què ha passat entre la parella diumenge que ve a les 22.30h al Twitch d'EVA.

Clímax ha estat testimoni de nombroses històries d'amor i desamor en els darrers mesos. La participació de Celia Espanya ha afegit un toc d'autenticitat i espontaneïtat al programa, tot mostrant que fins i tot els influencers poden buscar l'amor en aquest tipus de formats.

Amb Sofia Coll també present al set, l'atmosfera es va carregar d'energia positiva. L'audiència ara espera descobrir si la Cèlia i el Gerard han trobat l'espurna necessària per iniciar una relació o si es queda en un altre intent més en va. Sens dubte, el pròxim episodi de 'Climax' promet portar molta polèmica.

Què és Clímax?

' Clímax ' és un dating show d'EVA en què cada diumenge, de 22:30 ha 00h, compten amb una persona protagonista amb ganes de trobar l'amor. Se li presenten tres perfils anònims, per conservar l'esperit de les cites a cegues, però inicialment ni tan sols en poden parlar. La persona protagonista s'ha d'arriscar i acabar escollint amb qui vol fer face reveal per mantenir una cita presencial.

Gerard Querol i Carla Junyent a l'escenari de Tindercat, amb una cita a cegues de fons
Gerard Querol i Carla Junyent, presentadors de 'Clímax', al xou de Tindercat a La Mirona (Girona) | TVienes

D'aquesta manera, durant la primera part del programa, el protagonista no parla directament amb els pretendents, sinó que en coneix l'entorn. Xerrada amb les mares, veu com d'ordenades estan les habitacions, quins són els seus gustos musicals a Spotify o com són les seves stories destacades. És l'entorn de les persones les que hi parlen i marquen el destí de les parelles possibles.