Muntatge de Gerryquerryberry a Climax amb el logotip de TV3 i un foc

'Estava mantenint relacions': la confessió en directe d'un presentador de TV3

Un presentador de TV3 revela que va arribar tard al programa perquè "estava mantenint relacions sexuals".

Un presentador de TV3 revela en directe que va arribar tard al programa per estar mantenint relacions sexuals. Fa unes setmanes, la cadena autonòmica catalana va emetre la mítica Marató, que va aconseguir recaptar més de 5 milions d'euros. Un esdeveniment dedicat a la salut sexual i reproductiva, per la qual cosa al llarg del dia es van emetre diverses tertúlies sobre aquest tema.

Com a novetat, aquest any La Marató també es va emetre a través de Twitch per arribar al públic més jove de Catalunya. Una retransmissió on van participar els presentadors de 'Clímax', un dating show d'EVA. Amb Carla Rubio com a presentadora i Marià Casals com a convidat, Gerryquerryberry i Carla Junyent van protagonitzar una xerrada sobre relacions sexuals.

"Heu mantingut relacions sexuals borratxos o borratxes?", preguntava Carla Rubio als presents. Tots afirmaven que sí i el mateix Marià Casals revelava que les havia mantingut fins i tot la nit anterior.

[instagram]C1CR-OJqhu_[/instagram]

"I tu Gerryquerryberry, tens la Lena contenta?", afegia la presentadora preguntant per la parella del Gerard Querol. Era llavors quan el presentador de 'Clímax' no es tallava en directe: “ Fa uns minuts, he arribat tard perquè estava mantenint relacions sexuals. Però perquè feia molt temps que no en tenia”.

Què és 'Clímax'?

'Clímax' és un dating show d'EVA que cada diumenge, de 22:30 ha 00h, compta amb una persona protagonista amb ganes de trobar l'amor.  Se li presenten tres perfils anònims, per conservar l'esperit de les cites a cegues, però inicialment ni tan sols hi poden parlar. La persona protagonista s'ha d'arriscar i acabar escollint amb qui vol fer face reveal per mantenir una cita presencial.

Gerry i Carla a l'escenari de Clímax a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm
'Clímax' | La Bombilla Media

D'aquesta manera, durant la primera part del programa, el protagonista no parla directament amb els pretendents, sinó que coneix el seu entorn. Xerra amb les mares, veu com d'ordenades estan les habitacions, quins són els seus gustos musicals a Spotify o com són les seves stories destacades. És l'entorn de les persones qui parli per elles i marqui el destí de les parelles possibles.

Cal destacar que els joves de Catalunya d'entre 18 i 30 anys que vulguin trobar l'amor es poden inscriure al càsting a través del formulari de la web de 'Clímax' .