Teo Vizuete i Miki Nuñez a la festa DAMM i EVA de Climax

3Cat celebra amb èxit la primera festa DAMM i EVA, amb 'Clímax' en directe

El dating show juvenil de 3Cat va aconseguir fer sold out a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm

'Clímax', el dating show juvenil de 3Cat, ha celebrat amb èxit la primera Festa DAMM i EVA. Es tracta d´un esdeveniment presencial i en directe celebrat el diumenge 26 de novembre des de l´Antiga Fàbrica Estrella Damm. Amb més de 250 persones de públic i un gran impacte digital, el programa d'EVA ha agrupat l'star system català en el seu ja popular espectacle de cites en directe.

Gerry i Carla a l'escenari de Clímax a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm
Gerryquerryberry i Carla Junyent sobre l'escenari de 'Clímax' | La Bombilla Media

L'influencer Teo Vizuete ha estat el protagonista de la cita a cegues sobre l'escenari, on també ha aparegut el cantant Miki Núñez, que ha fet de Cupido convidat. Altres creadors que han participat en les dinàmiques de 'Clímax' han estat Àlex Tous ('Loft') o Carla Rubio ('Ets un motivat'). També Cèlia Espanya, Pau Joan Miquel i Berta Aroca ('Loft').

'Clímax', una producció de 3Cat amb la col·laboració de La Bombilla Media, va amenitzar la nit amb DJ Nàtura, omplint l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb salsejos i confessions. Alberto Gadel i Gal·la Castelltort, presentadors del pòdcast 'Sap greu tan jove', van ser els encarregats de presentar el previ, rebent tots els convidats.

Presentat per Gerryquerryberry i Carla Junyent, 'Clímax' es consolida com un dels formats més vistos d'EVA. Amb gran presència a Instagram i TikTok, el programa de cites continua emetent-se cada diumenge a les 22.30h a Twitch, on ha generat una comunitat fidel d'espectadors.

Públic a les fosques a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm
Sold out a la festa DAMM i EVA de Clímax a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm | La Bombilla Media

El càsting de “Clímax” continua obert

Joves de Catalunya d'entre 18 i 30 anys que vulguin trobar l'amor es poden continuar inscrivint a càsting mitjançant el formulari que es troba a la web de 'Clímax'. El programa ja acumula més de nou matxos aquesta primera temporada, amb persones d'orientacions i gèneres diversos.

Recordem que cada diumenge 'Clímax' compta amb una persona protagonista amb ganes de trobar l'amor. Se li presenten tres perfils anònims, per conservar l'esperit de les cites a cegues, però inicialment ni tan sols hi pot parlar amb ells. La persona protagonista s'ha d'arriscar i acabar escollint amb qui vol fer face reveal per mantenir una cita presencial.

D'aquesta manera, durant la primera part del programa, la persona protagonista no parla directament amb els pretendents, sinó que coneix el seu entorn. Xerra amb les seves mares, veu com d'ordenades estan les seves habitacions, quins són els seus gustos musicals a Spotify o com són les seves stories destacades a Instagram. És l'entorn de les persones qui parli per elles i marqui el destí de les possibles parelles .