Posat de Fernando Díaz de la Guàrdia com a presentador de Quatre al dia

Fernando Díaz de la Guardia, obligat a deixar 'Cuatro al dia' per un problema de salut

Fernando Díaz de la Guardia anuncia que un greu problema de salut el mantindrà allunyat de 'Cuatro al día'.

Fernando Díaz de la Guardia va ser un dels grans fitxatges de 'Cuatro al día' per arrencar la temporada, juntament amb Verónica Dulanto. Després de ser una de les grans estrelles de Canal Sur, on el seu últim projecte va ser 'Hoy en día' al matí, el periodista ha estat al capdavant del magazín de Cuatro durant aquests mesos. Tot i això, haurà de fer una aturada obligada per un greu problema de salut.

El mateix periodista ha revelat els motius a les seves xarxes socials: "Pateixo paràlisi facial i el repte ara és recuperar-me. La meva gratitud per la seva humanitat al 061 (Marian i María José) així com a l'equip mèdic i d'infermeria de l'Hospital de Traumatologia de Granada, sou enormes. Espero mirar, parlar i sobretot somriure-li a la vida com sempre”.

“I ja saben: no només és el que ens passa sinó el que ens diem del que ens passa. La meva mare, abans del seu Alzheimer, solia recomanar-me: “paladeja cada instant, especialment els bons moments”, ha afegit Fernando Díaz de la Guardia.

Captura de Fernando Díaz de la Guàrdia com a presentador de Quatre al dia
Fernando Díaz de la Guardia a 'Cuatro al día' | Mediaset

Tot i que el periodista no ha revelat més detalls, aquest tipus de malalties solen ser transitòries, habitualment provocades per un excessiu estrès. Per tant, tot apunta que Fernando Díaz de la Guardia es mantindrà allunyat durant un temps de 'Cuatro al dia'. Cal destacar que, aquest Nadal, juntament amb Verónica Dulanto, s'ha incorporat com a presentador el periodista José Luis Vidal.

Després de publicar la seva malaltia, les xarxes s'han omplert de missatges de suport cap a Fernando Díaz de la Guàrdia: “T'enviem molt ànim i una abraçada enorme, recupera't aviat”, escrivia el compte de Mediaset. "Molt ànim company, una abraçada gran", eren les paraules d'Ion Aramendi. Entre altres, també li ha manat suport Diego Losada: "Tota la força, Fernando, recupera't amb calma, forta abraçada!".

Fotografia de Mónica Sanz, Fernando de la Guàrdia i Verónica Dulanto a Cuatro al día
Mónica Sanz, Fernando Díaz de la Guardia i Verónica Dulanto | Mediaset

Recordem que 'Cuatro al dia' no acaba de funcionar en audiències, ja que va mediar al desembre un fluix 4,5% i 367.000 espectadors, pujant al 5,1% en target comercial. Funciona millor 'Cuatro al dia a les 20h', amb un 5,1% i 475.000 seguidors.