Candela Figueras somrient amb un gos

El nou dating show amb gossos de 3cat que no us podeu perdre: 'Cita Bestial'

Candela Figueras es posa al capdavant 'Cita Bestial', el nou programa de 3cat que estrenarà tots els programes aquest dimarts 9 de gener.

3Cat presenta la seva nova proposta per arrencar l'any: 'Cita Bestial', un dating xou amb gossos produit per Abacus.Candela Figueras es posa al capdavant d'aquest nou programa que combina un espai de cites i un docureality, format per 8 episodis.

Al programa, famílies i persones de tot tipus que volen adoptar viuen diverses situacions amb què pot ser el seu futur company pelut. I, amb la col·laboració de diverses protectores del país, se'ls facilita l'oportunitat de conèixer diversos gossos i trobar el que més els enamori.

Les persones adoptants viuran experiències que els permetran saber si són compatibles o no abans de prendre la decisió final. Durant tot el procés rebran el suport de Candela Figueras i especialistes en psicologia canina.

A més d'aconseguir la major quantitat de matxs entre persones i peluts, 'Cita Bestial' oferirà històries que ajudaran a entendre la màgia que sorgeix entre humans i gossos. Així com el perquè de la importància d'aquestes mascotes. També posa en valor el significat d'adoptar i ens explicarà quines són les claus, les dificultats i els beneficis.

Candela Figueras presenta 'Cita Bestial'
'Cita Bestial' disponible el dimarts 9 de gener | TV3

En el seu primer capítol, coneixerem laMireia i el Pau , de Sant Cugat del Vallès. La parella no en té prou amb dos fills petits, que volen augmentar la seva família i tenir un 'cita bestial'. Volen que els fills creixin amb la companyia d'un gos i de tots els beneficis que comporta. Però, en ple procés, allò que podria ser una adopció simple pot acabar sent una adopció doble. Massa feina?

A més, en Sergi també comença l'aventura de trobar el seu company perfecte. Fa poc que s'ha separat i vol trobar un gos que li faci companyia. Però no pot ser qualsevol gos, ha de tenir unes característiques molt concretes.

Una nova proposta de la plataforma 3Cat que pretén promoure i donar a conèixer  l'adopció d'animals de companyia i els seus beneficis. Tots els capítols estaran disponibles a partir del dimarts 9 de gener.