Muntatge de Lucía Sánchez somrient amb unes fotografies de Manuel González i Mayka Rivera

La inesperada confessió de Lucía Sánchez a 'GH DÚO': 'Estic embarassada'

De manera completament inesperada, Lucía Sánchez explicava el seu gran secret a Mayka: "Estic embarassada".

Lucía Sánchez va ser la primera concursant de 'GH DÚO' a descobrir que era finalista, però ara Mayka Rivera també se n'ha assabentat. Tot i això, les concursants no ho podien dir a ningú, ni tan sols ho podien comentar entre elles. Ha estat aleshores quan han protagonitzat un divertit moment en directe inventant-se excuses surrealistes, com Lucía Sánchez un embaràs.

Lucía era al confessionari de la casa quan era descoberta 'in fraganti' menjant-se un munt de llaminadures. Aquest havia estat el seu premi per haver guardat el secret que és finalista des de diumenge passat. Quan Mayka li va preguntar per què només ella estava tenint aquest privilegi, Lucía no va dubtar a inventar-se que estava embarassada.

Captura de Lucía Sánchez i Mayka Rivera al confessionari de GH DÚO
Lucía Sánchez i Mayka Rivera a 'GH DÚO' | Mediaset

"Estic embarassada i em donen menjar per darrere. Cada vegada que vull em donen de tot, per això em dius que em criden tant al confe, perquè em donen el que demano", li explicava Lucía Sánchez a la seva companya. "De l'esperit sant", reaccionava inicialment Mayka, encara que s'ho acabava creient.

"No volia dir-ho, però ja que m'heu portat a Mayka li he hagut de dir que, com moltes vegades diu que em criden molt al confe, m'esteu fent antulls i menjar per darrere perquè estic embarassada", li explicava Lucía Sánchez. "¡Bravo! Li ho has explicat per fi, has compartit el teu secret més preat", reaccionava Ion Aramendi, donant-li més veracitat a la situació.

"Sí que tenies la panxeta així inflada, però...", reaccionava Mayka davant les rialles de tots. "¿És de debò? Doncs enhorabona", afegia, abraçant la seva companya.

Captura de Lucía Sánchez i Mayka Rivera al confessionari de GH DÚO amb Ion Aramendi a plató
Lucía Sánchez i Mayka Rivera amb Ion Aramendi a 'GH DÚO' | Mediaset

Minuts més tard, Ion Aramendi entrava al confessionari de 'GH DÚO' i es descobria tota la veritat: "Podeu compartir aquest secret, però només amb vosaltres mateixes. Haureu de tornar a la casa, però si algú sospita inventeu-vos el que calgui, encara que sigui esbojarrat i absurd. Potser un embaràs ha estat anar més enllà...", li deia Ion Aramendi. "¡Diu que tinc panxa", reaccionava Lucía Sánchez ara que se sabia la veritat.

En cas que els seus companys descobreixin que són finalistes de 'GH DÚO', les llaminadures s'acabaran.