Muntatge de Jorge Javier Vázquez a Supervivientes amb Raúl Prieto de Sálvame

Telecinco torna a fitxar un dels directors de 'Sálvame' per a 'Supervivientes'

Telecinco recupera per sorpresa un dels directors de 'Sálvame' per dirigir les gales de 'Supervivientes' amb Jorge Javier

Raúl Prieto torna a Mediaset per dirigir les gales de 'Supervivientes 2024', presentades per Jorge Javier Vázquez. El reality de supervivència tornarà a Telecinco el proper mes de març com una de les seves grans apostes per a la primavera. De manera sorprenent, segons ha publicat en exclusiva verTele , Mediaset recupera Raúl Prieto, que va sortir del grup inesperadament sota els rumors d'acomiadament.

Va ser el mateix Raúl Prieto qui va confirmar al mitjà citat la seva sortida per "obrir nous camins professionals". La seva sortida hauria estat consensuada i volia poder tornar en un futur amb nous projectes. Tot i això, alguns rumors apuntaven que podria haver estat acomiadat en no encaixar amb la nova línia editorial de Mediaset.

Raúl Prieto, exdirector de 'Sálvame', treballant al plató del programa de Telecinco
Raúl Prieto | Mediaset

D'aquesta manera, Raúl Prieto torna al capdavant d'una de les grans apostes de Telecinco, com a part del canvi de 'Supervivientes', que ha passat a les mans de Cuarzo Producciones. Tornarà a coincidir amb Jorge Javier després d'haver estat un dels directors de 'Sálvame' durant una dècada.

Recordem que Raúl Prieto va arribar a Mediaset de la mà de La Fàbrica de la Tele, com a director i creador de mítics formats com 'Aquí hay tomate', 'Sálvame' o 'Las Campos'. Després de dirigir 'El Madroño' a Telemadrid, el 2019 es va desvincular de La Fàbrica de la Tele i es va incorporar a l'equip de Cuarzo Producciones com a director de 'Viva la Vida'.

Va ser llavors quan va signar un contracte de cadena indefinit amb Mediaset per centrar-se en la direcció i la realització de programes. Des de llavors va estar també al capdavant d''El Debate de les Tentaciones' i de les dues edicions del debat de 'Pesadilla en el Paraíso'. Amb aquest projecte, va culminar la seva etapa a Mediaset el mes de febrer passat.

Raúl Prieto i Jorge Javier Vázquez posant somrients al plató de ‘Sálvame’
Raúl Prieto i Jorge Javier | Redes sociales

Pel que fa a 'Supervivientes', com a novetat a l'edició, Sandra Barneda es posa al capdavant de 'Supervivientes: Conexión Honduras' els diumenges com a substituta d'Ion Aramendi. Per la seva banda, Laura Madrueño repeteix per segon any com a presentadora a l'illa, mentre que serà el sisè de Carlos Sobera a 'Terra de Ningú' els dimarts. Finalment, Jorge Javier Vázquez torna a les pantalles després de cinc mesos allunyat de Telecinco, després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos'.

Recordem que 'Supervivientes' va ser tot un èxit l'any passat, sent el programa que millor va funcionar a Telecinco. Tot i perdre gairebé tres punts, el reality va mediar a les seves gales un gran 17,5% de share i 1.617.000 espectadors. A més, va pujar al final presentada per Carlos Sobera a un 19,7% de quota i 1.634.000.