Captura de Marta Flich durant la tercera gala de GH DÚO a Telecinco

'GH DÚO' anuncia una novetat inesperada que afecta directament l'audiència

'GH DÚO' torna a anunciar una novetat que obliga a intervenir una vegada més el públic.

'GH DÚO' ja està a la seva recta final. Tot i ser una de les seves grans apostes per a l'hivern, Telecinco no fa més que accelerar la mecànica del reality. Tot apunta que la final serà en tan sols dues setmanes i és per això que Ion Aramendi ha anunciat una novetat que afecta directament el públic.

Tot ha passat durant el lliurament de dimarts, que ha tingut l'amor com a gran protagonista en ser Sant Valentí. Carlos Sobera, com a presentador de 'First Dates', ha pujat a la casa per viure el retrobament de diversos concursants amb les seves parelles. Ha estat el cas d' Ana María Aldón amb Eladio o d'Asraf Beno amb Isa P.

Captura d'Ion Aramendi durant el primer debat de GH DÚO a Telecinco
Ion Aramendi, presentador de 'GH DÚO' | Mediaset

Tot i això, el més destacat de la vetllada ha estat l'anunci que ha fet Ion Aramendi: "Espero moltíssims cops de tensió perquè diré una notícia que us descol·locarà. En dos dies viurem un mega súper dijous. Vosaltres, la sobirana , infal·libles, haureu de prendre no una, ni dues, sinó tres grans decisions”.

Tot i això, es negava a donar detalls: "Ja descobrireu que decisions parlo, no en puc explicar cap, serà la meva companya Marta Flich la que us expliqui". Tot i això, molts espectadors ja han especulat que es podria tractar d'una doble expulsió durant la sisena gala. Amb aquesta nova doble expulsió, 'GH DÚO' reduiria encara més la llista de concursants i, per tant, podrà finalitzar les properes setmanes.

"Seran les últimes nominacions i coneixerem els primers finalistes, quin caramel de programa ens espera", afegia el presentador. D'aquesta manera, tot apunta que la final de 'GH DÚO' podria ser el proper dijous 29 de febrer.

Fotografia de Marta Flich somrient a l'estrena de GH DÚO
Marta Flich, presentadora de 'GH DÚO' | Mediaset

Cal destacar que la cinquena gala de 'GH DÚO' va ser líder de la seva franja amb un 12,3% de share, 926.000 espectadors i 2,6M de contactes. Va comptar amb 2,4 punts d'avantatge sobre la segona oferta de la seva banda d'emissió (9,9%), malgrat que no va poder coincidir contra 'Entre Terres' d'Antena 3. 'GH DÚO' també va ser líder en menors 55 anys (11,7%). Tot i això, ha punxat a l'access 'GH DUO: Express' amb un 8,2% i 1.150.000 televidents.