Muntatge de Jorge Javier Vázquez a Supervivientes amb Ana Rosa a TardeAR

Jorge Javier confessa com ha estat tornar a Mediaset: ha trepitjat el plató de 'TardeAR'

Jorge Javier s'ha vist obligat a trepitjar el plató de 'TardeAR', l'antic de 'Sálvame', en tornar a Mediaset.

Jorge Javier Vázquez ja ha tornat a trepitjar les instal·lacions de Mediaset cinc mesos després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos. El presentador torna molt aviat a les pantalles al capdavant de la nova edició de 'Supervivientes'. És per això que ha hagut d'acudir als estudis centrals del grup per enregistrar-ne la promo i fer les fotografies promocionals.

"No trepitjava la cadena des que se'm reunís després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos'. Tornar em produïa inquietud. Però ho vaig haver de fer i va ser molt millor del que s'esperava. Quanta energia vam malbaratar imaginant situacions que no arriben a produir-se mai", ha explicat. Jorge Javier Vázquez al seu bloc de Lecturas.

A més, Jorge Javier Vázquez ha explicat que ja no compta amb camerino propi: "El meu era el quatre i tenia fins al meu nom. Divendres, en pujar les escales per dirigir-me a ell, C. em va advertir: “'o, no, no vagis al teu perquè ja no és el teu'. I em va semblar el més lògic del món, fa vuit mesos i mig que no tinc programa a les instal·lacions de Mediaset. Què pretenia? Que em guardessin absència?".

Jorge Javier al plató de Supervivientes
Jorge Javier Vázquez | Mediaset

Tot i que no volia fer-ho, es va veure obligat a trepitjar el plató de 'TardeAR': "No tenia pensat trepitjar el plató des d'on es feia 'Sálvame', que ara l'ocupa 'TardeAR', massa sentiments oposats. Però divendres van instal·lar-hi aquí el set per fer les fotos i no vaig tenir escapatòria. Després d'uns moments de lògic desassossec gairebé se m'oblida recordar que hi vaig passar catorze anys de la meva vida. Així és la televisió i així cal acceptar-la".

"El millor de tornar a Mediaset va ser, sense cap dubte, el retrobament amb els companys que la fan. Redactors, càmeres, directius, maquillatge, perruqueria. Tornar a veure Joaquín Prat pels passadissos, conèixer César Muñoz, coincidir amb Frank Blanco, xafardejar amb Marta Flich. Que bé que m'ho vaig passar gravant amb Laura Madrueño, Carlos Sobera i Sandra Barneda, que està millor que mai”, afegia.

Captura dels presentadors de Supervivientes en una promo: Jorge Javier Vázquez, Laura Madrueño, Sandra Barneda i Carlos Sobera
Promo de 'Supervivientes' | Mediaset

"Torna amb ganes de treballar, amb ganes de passar-m'ho bé. Torno perquè tinc un contracte que complir fins a finals de juliol de 2025. I encara que des de sempre ho he tingut molt clar perquè així m'ho porto treballant des de fa molt de temps, torno sabent que demà potser algú, o jo mateix, no vulgui tornar. O no volen que torni", ha conclòs Jorge Javier Vázquez parlant del seu futur a Mediaset.