Captura dels presentadors de Supervivientes en una promo: Jorge Javier Vázquez, Laura Madrueño, Sandra Barneda i Carlos Sobera

'Supervivientes 2024' reuneix els seus presentadors en una promo i confirma els seus canvis

El retorn de 'Supervivientes' està a tocar i Telecinco ja ha confirmat els canvis en els seus presentadors.

Cada cop queda menys perquè 'Supervivientes' doni el tret de sortida a la seva nova edició a Telecinco. El reality estrella de la televisió tornarà el mes de març vinent i Telecinco ja ha arrencat la seva promoció. Després d'un primer avenç amb Jorge Javier com a protagonista, ara s'hi han sumat la resta de presentadors.

D'aquesta manera, com a novetat a l'edició, Sandra Barneda es posa al capdavant de 'Supervivivientes: Conexión Honduras' els diumenges com a substituta d'Ion Aramendi. Per la seva banda, Laura Madrueño repeteix per segon any com a presentadora a l'illa, mentre que serà el sisè de Carlos Sobera a 'Terra de Ningú' els dimarts. Finalment, Jorge Javier Vázquez torna a les pantalles després de cinc mesos allunyat de Telecinco, després de la cancel·lació de 'Contes Xinesos'.

La promo arrenca amb Carlos Sobera, Sandra Barneda i Laura Madrueño rebent un missatge al mòbil mentre estan treballant als platós de Mediaset. Jorge Javier Vázquez, per la seva banda, també el rep, però si escau es troba sense treballar estirat davant d'una piscina. "Comença l'aventura", diu el missatge que fa que el presentador català s'aixequi corrent i acudeixi al plató amb la resta de conductors de 'Supervivientes'.

És llavors quan se'ls veu entrar als quatre a l'habitual plató dels realities de Telecinco: "Benvinguts a 'Supervivientes', pensava que no arribava", diu Jorge Javier. "Aquesta edició serà increïble", diu Carlos Sobera, mentre que Laura Madrueño afegeix que serà "insuperable". "'Supervivientes', comença l'aventura", conclou Sandra Barneda la promo.

Plànol general de Jorge Javier Vázquez estirat en una cadira davant d'una piscina amb un còctel a la mà per anunciar l'arribada de 'Supervivientes 2024'
'Supervivientes' | Mediaset

Pel que fa als concursants, encara no n'hi ha cap confirmat per a la nova edició de 'Supervivientes'. Només es rumoregen alguns noms com Carmen Borrego o Ángel Cristo JR.

Recordem que 'Supervivientes' va ser tot un èxit l'any passat, sent el programa que millor va funcionar a Telecinco. Tot i perdre gairebé tres punts, el reality va mediar a les seves gales un gran 17,5% de share i 1.617.000 espectadors. A més, va pujar al final presentada per Carlos Sobera a un 19,7% de quota i 1.634.000.