Lara Álvarez a La Millor Generació

Telecinco posa data a 'La Mejor Generación': Lara Álvarez s'estrena cantant

Lara Álvarez assumeix a 'La Mejor Generación' un nou repte amb què s'estrenarà cantant.

Telecinco posa data d'estrella a 'La Mejor Generación', el nou projecte en solitari de Lara Álvarez. El format, que arribarà al prime time el dilluns 8 de gener, és una lluita intergeneracional que els concursants lliuren amb la música com a arma principal per determinar a cada programa la millor actuació. Interpretaran hits de les set darreres dècades i participaran en jocs plens d'humor i espectacle.

“Un programa d'entreteniment pur i dur on escoltarem grans cançons. Tenim nou cantants que competiran, s'ho prendran molt de debò. S'ajunta el valor internacional, es cantaran cançons de totes les dècades”, arrencava Jaime Guerra la presentació.

"Humor, diversió i molta música, que és el que volíem fer amb aquest format", ha definit el director d'entreteniment de Mediaset 'La Mejor Generación'.

Captura del logo de La Millor Generació a Telecinco
'La Mejor Generación' | Mediaset

A cada programa de 'La Mejor Generación' hi ha tres rondes d'actuacions en què els artistes de cada equip canten temes d'una dècada concreta, diferent a cada ronda, en una mena de competició intergeneracional, recolzats cadascun pel seu capità i el públic del seu grau. Concloses les actuacions de cada ronda, les graderies voten per la seva actuació favorita i els capitans voten individualment, encara que mai pel seu propi candidat. D'aquesta manera, els cantants van acumulant punts per al seu equip i el més votat rep un Disc d'Or, que es converteix en diners per a una ONG a la Gran Final del programa.

Després de les actuacions musicals, els equips complets -cantants, capitans i les grades respectives- participen en un divertit joc amb l'objectiu d'obtenir punts extra per al seu equip. Un cop finalitzades les tres rondes d'actuacions i els jocs, se sumen tots els punts que ha aconseguit cada equip i s'hi proclama un vencedor, que és la millor generació de la nit.

Els millors concursants

Marta Sánchez, Pablo Carbonell i Sole Giménez , capitanejats per David Fernández són l'equip dels 'Vinilos'. Roko, Aníbal Gómez i Melody , amb Ana Morgade són els Casetes. Finalment, Maverick, Marta Sango i Izan Llunas , amb Esperansa Grasia com a capitana, són els 'Streamers'.

“Estem molt contents del resultat. Tenim un càsting espectacular. Poder fer un programa de música amb aquestes nou veus és un somni. Tinc els tres líders de les millors bandes dels 80. A part de tenir grans veus, és gent que també s'ha preocupat molt al món audiovisual i de donar espectacle, que és el que ens estan donant a 'La Mejor Generación'”, afegia Tinet Rubira, director de Gestmusic.

La Millor Generació a Telecinco
Roda de Premsa de 'La Mejor Generación' | ca.tvienes.es

“És un format emocionant. La fantasia de qualsevol cantant poder venir i fer un xou increïble. Em sento molt relaxada i m'ho estic passant molt bé”, ha explicat Marta Sánchez, que és una de les grans estrelles de 'La Mejor Generación'.

Lara Álvarez es posa al capdavant de 'La Mejor Generación'

Tinet Rubira ha explicat que Lara Álvarez també participarà activament en el format: “La teníem al radar perquè sabíem que cantava. El que fa en aquest programa té moltíssim mèrit perquè cantar després d'aquestes nou veus és un gran repte”.

Hem vist formats musicals a la televisió, però aquí no hi ha res al darrere, no hi ha trampa. Són ells en essència i això és una exposició molt valenta”, ha definit Lara Álvarez 'La Mejor Generación'.

La Millor Generació a Telecinco
Roda de Premsa de 'La Mejor Generación' | ca.tvienes.es

“Una cosa és el que es veu i una altra és viure-ho des de dins, la professió i la cura amb el que es tracta al format i als cantants. Tenim els millors i se superen cada dia amb la feina, esforç i constància. Aprenem a cada programa, però no només a nivell professional, sinó a la part personal. És una constant evolució”, afegia la presentadora.

“Es vibra en una energia tan alta i bonica que la màgia va sorgir. És tal regal per a mi aquest programa que l'únic que intento és prestar-me a tot perquè és el que es mereix, que no hi hagi cap filtre, que estiguem en cos i ànima. Lògicament no vinc a cantar o a ballar, vinc a divertir-me, a jugar”, ha definit Lara Álvarez la seva participació a 'La Mejor Generación'.