Muntatge d'una silueta amb el plató de GH VIP de fons i el logotip de GH DÚO

Telecinco confirma el seu fitxatge estrella per a 'GH DÚO': participarà amb la seva filla?

'GH DÚO' anuncia oficialment al seu fitxatge estrella, una famosa a la qual 'Supervivientes' li va canviar la vida.

'GH DÚO' ja té la seva tercera concursant oficial, que previsiblement és la bomba de l'edició a Telecinco. La casa de Guadalix de la Sierra tornaran a obrir les portes per rebre un nou grup de famosos que, ara, concursaran en parelles. 'GH DÚO', que arrencarà les seves emissions aquest dijous 11 de gener, serà la principal aposta de la cadena per a aquest hivern.

Cal destacar que de moment són pocs els detalls que es coneixen, tan sols que seguirà comptant amb Marta Flich, malgrat totes les crtícies que ha rebut com a presentadora. Pel que fa als debats, es podria mantenir Ion Aramendi com a presentador, malgrat que la decisió no estaria tancada. Es desconeix si Telecinco seguirà apostant per 'GH DÚO: Última Hora' a l'access prime time i si es mantindrà Lara Álvarez o si hi haurà canvi de rostre.

Captura de Marta Flich com a presentadora de GH VIP a la gala 10 i Susana Bianca de fons
Marta Flich | Mediaset

D'aquesta manera, 'Fiesta' ha anunciat que Ana María Aldón és la tercera concursant oficial de 'GH DÚO'. És un dels grans fitxatges del reality i se suma als noms de Luca Onestini i Elena Rodríguez, que de moment són els únics confirmats.

Recordem que Ana María Aldón va ser una de les grans protagonistes de 'Supervivientes 2020', quedant en segon lloc per sota de Jorge Pérez. Aquesta va ser la seva primera aventura televisiva i la que va fer que canviés la seva vida, ja que poc després va trencar la relació amb José Ortega Cano. Des de llavors, es va incorporar a l'elenc de col·laboradors de Telecinco, primer a 'Viva la Vida' i després a 'Fiesta', sempre amb Emma García.

Captura de 'Fiesta' amb Ana María Aldón amb rostre seriós a plató el 21 d'octubre de 2023
Ana María Aldón a 'Fiesta' | Mediaset

Tot i que no està confirmat, sona amb força que podria participar a 'GH DÚO' amb Gemma Aldón, la seva pròpia filla, que ja va anar l'any passat a 'Supervivientes'. A l'espera de nous confirmats, sonen amb força Lucía Sánchez de 'La Isla de las Tentaciones' o els concursants d''El Conquistador' Mario Ramírez (Finito) i Pao Ramírez (Keroseno).

Recordem que la primera edició de 'GH DÚO' va triomfar amb un gran 26,4% i 2.838.000 de mitjana, dades inimaginables actualment. María Jesús Ruiz va ser la guanyadora d'un càsting del qual també en van formar part Kiko Rivera, Irene Rosales, Sofia Suescun, Ylenio o Carolina Sobe. De fet, a 'GH DÚO' va ser el retorn d'Isabel Pantoja a les pantalles després d'anys allunyada, just abans de participar a 'Supervivientes'.