Muntatge de Jorge Javier a Supervivientes, Ramón García i Cristinini a El Grand Prix, Eva González a La Voz, Manuel Fuentes a Tu Cara Me Sona o Luján Argüelles a Qui vol casar-se amb el meu fill

Els programes que ens esperen el 2024: de 'Tu Cara Me Suena' a 'Supervivientes'

Descobreix els programes de televisió que arribaran el 2024: 'Supervivientes', 'El Grand Prix', 'Tu Cara Me Suena', '¿Quién quiere casarse con mi hijo?'...

Arrenca el 2024 i les televisions ja preparen totes les estrenes per als propers mesos de l'any. Un any que comptarà amb noves temporades dels formats mítics, però també algunes arribades.

Antena 3

La cadena principal d'Atresmedia ja ha arrencat la promoció de diverses apostes per estrenar-se al gener. Com 'El Desafío' de Roberto Leal, que previsiblement ocuparà la nit dels divendres. Antena 3 també té en promoció la sèrie 'Entre Tierras', ja disponible a atresplayer, o la francesa 'Serial Lover'. Així com uns especials de 'Pasapalabra' amb els millors concursants de la història. I com no, mantindrà la doble nit de 'Hermanos' dilluns i dimarts i 'Secretos de Família' els diumenges. Es desconeix, no obstant, si Antena 3 mantindrà 'Password' al prime time de dissabte.

Arturo Valls al plató de 'Mask Singer' durant el programa emès dimecres passat, 21 de juny de 2023
'Mask Singer' | Atresmedia

Per més endavant, en entreteniment, Antena 3 compta amb les noves temporades de 'Tu Cara Me Suena' i 'Atrapa un Millón' de Manel Fuentes, 'La Voz Kids' d'Eva González o 'Mask Singer' d'Arturo Valls. També hi haurà nous especials de 'Hablando en Plata' de Sonsoles Ónega i podria tornar 'The Floor' de Manel Fuentes després de les seves bones audiències. També arribaran novetats com 'El Club de l'1%' d'Arturo Valls, 'El Capitán' de Joaquín, 'López i Leal contra el canal ' amb Eva González o l'adaptació del francès 'Beat My Mini-Mes'.

En ficció, una de les grans novetats serà l'arribada de 'Sueños de libertad', la substituta d''Amar es para siempre' a la tarda. La cadena també compta amb altres sèries originals per al prime time al calaix com 'Honor', 'Una vida menos en Canarias', 'Los Herederos de la Tierra' o 'La Pasión Turca', entre altres.

La 1

Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera amb el premi de MasterChef
'MasterChef' | RTVE

La 1 mantindrà la seva aposta pel gran entreteniment amb l'estrena al gener de 'Bake Off: famosos al horno'  de Paula Vázquez i el retorn de 'Maestros de la Costura' amb Raquel Sánchez Silva. També està en promoció la sèrie 'La ley del mar' i 'Zorro', que ja té data d'estrena a Prime Video. Així com 'Baila como Puedas' amb Anne Igartiburu, malgrat que tot apunta que arribarà al febrer. A més, una de les grans apostes de La 1 per començar l'any és el Benidorm Fest, amb les semifinals el 30 de gener i l'1 de febrer i la final el dia 3.

Com a gran novetat, arribarà al day time el concurs 'Jeopardy' amb Paco de Benito, per agafar el buit d''El Comodín'. També tornarà 'MasterChef' a la primavera amb la seva versió d'adults, a l'estiu 'El Grand Prix' amb Ramón García i seguirà 'Lazos de Sangre' amb Jordi González. Pel que fa a la ficció, La 1 compta amb diversos productes al seu calaix com la tercera temporada de 'HIT' i estrenes com 'Asuntos Internos', 'Detective Touré', 'Operación Barrio Inglés', 'Las Abogadas' o 'ENA' .

Ramón García assenyalant amb el dit a càmera al costat de la vaquilla d'El Grand Prix
'El Grand Prix' | RTVE

A més, RTVE mantindrà la gran aposta per l'esport, amb la Copa del Rei, la Champions o Els Jocs Olímpics a l'estiu.

Telecinco

Telecinco té a punt diverses estrenes d'entreteniment per al gener, com 'GH DÚO' amb Marta Flich, que agafarà el relleu de 'GH VIP' previsiblement els dijous i diumenges. També 'La Isla de las Tentaciones' amb Sandra Barneda, 'Celebrity School' amb Christian Gálvez o 'La Mejor Generación' de Lara Álvarez. Ja té data d'estrena la tornada de 'Bailando con las Estrellas', amb Jesús Vázquez i Valeria Mazza, que ocuparà el prime time de dissabte. A més, seguirà 'De Viernes' de Santi Acosta i Beatriz Archidona després dels bons resultats de les seves primeres setmanes.

Sandra Barneda com a presentadora de L'Illa de les Temptacions a Telecinco
'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Per més endavant, de moment, Telecinco només compta amb 'Mental Masters' com una de les seves novetats per als propers mesos. A més, arribarà una nova temporada de 'Supervivientes' amb Jorge Javier a la primavera i, previsiblement a la tardor, 'Got Talent' també comptarà amb una desena temporada.

No obstant, Telecinco sí que té al calaix moltes sèries per emetre. Entre elles, la quarta temporada d''El Pueblo', la tercera de 'Desaparecidos', la quarta d''Entrevías' o la catorzena de 'La que se avecina'. També novetats com 'Romi', 'El Marqués' i el seu documental 'Los Galindos: Toda la verdad' i 'Serrines: Madera de Actor', que ja té data d'estrena a Prime Video.

José Coronado i Luis Zahera com a protagonistes de la tercera temporada d'entrevies
'Entrevías' | Mediaset

laSexta

laSexta també ha arrencat la promoció de les primeres apostes de l'any. Ja té data 'Generación TOP', que és el salt a l'entreteniment d'Ana Pastor. La cadena apostarà per dos concursos, perquè també arribarà ' Qui vol ser milionari? ' de Juanra Bonet, que salta a laSexta. Així com l'estrena de 'Batalla de Restaurantes' amb Alberto Chicote, que és l'adaptació de l'exitós 'Joc de Cartes' de TV3. I com no, tornarà 'Lo de Évole' als diumenges de laSexta amb la seva cinquena temporada. Com no, seguiran 'laSexta Columna' i 'Equip d'Investigación' de Gloria Serra els divendres i ' laSexta Xplica' de José Yélamo els dissabtes.

Al llarg del primer semestre també tornaran amb noves temporades 'Pesadilla en la Cocina' d'Alberto Chicote, ' El Camino a Casa' d'Albert Espinosa i 'Anatomia de...' de Mamen Mendizabal. A més, previsiblement abans d'acabar l'any també tornarà 'Salvados' de Gonzo i '¿Te lo vas a comer?' també de Chicote.

Posat d'Ana Pastor com a presentadora de Generació TOP a laSexta
'Generación TOP' | Atresmedia

Finalment, previsiblement laSexta seguirà estrenant en obert nous formats d'atresplayer, com 'El Enigma Nadiuska'.

Cuatro

Pel que fa a Cuatro, mantindrà les seves nits fixes com 'Código 10' amb Nacho Abad i David Aleman els dimarts, 'Horizonte' els dijous i 'Cuarto Milenio' els diumenges d'Iker Jiménez. També arribarà ' Martínez y Hermanos ' nouvingut de Movistar Plus+. També hi haurà noves temporades de 'Planeta Calleja' i 'Volando Voy' de Jesús Calleja o 'Viajando con Chester' de Risto Mejide, ja amb canvi de productora.

Cuatro també comptarà amb diverses tornades aquest 2024, com '¿Quién quiere casarse con mi hijo?' de Luján Argüelles, 'Callejeros' i 'Los Gipsy Kings'. Així com previsiblement una nova temporada de 'Fuera de Cobertura' i l'estrena de la docusèrie ' En Guardia '.

Finalment, un dels retorns més esperats és el de Noticias Cuatro al day time. Diego Losada, Alba Lago i Mónica Sanz s'encarregarà de les versions diàries.