Muntatge de Marta Flich i Ion Aramendi amb el logo de GH DÚO

Telecinco anuncia una novetat històrica a les votacions de 'GH DÚO'

Telecinco anuncia una gran novetat en les votacions i canvis a la casa de 'GH DÚO', que arrenca aquest dijous.

Telecinco estrena aquest dijous 11 de gener la nova edició de 'GH DÚO', que comptarà amb importants novetats a la casa ia les votacions. Durant l'estrena, es coneixeran les identitats dels concursants famosos i els diferents vincles en comú que els convertiran en parella. Marta Flich farà l'encesa de la casa Guadalix de la Serra, que ha renovat alguns dels seus espais.

D'aquesta manera, la primera gala de 'GH DÚO' suposarà l'arrencada d'una convivència 24 hores en què els seus protagonistes no hi participaran sols. Els participants descobriran una vegada que travessin el llindar amb qui compartiran sort al concurs. Com sempre, serà l'audiència la que tingui l'última paraula per decidir les expulsions i, especialment, la identitat del guanyador final dels 50.000 euros del premi.

Captura de Marta Flich a la gala 14 de GH VIP a Telecinco
Marta Flich | Mediaset

Una de les novetats que incorpora aquesta edició és la incorporació del multivot a les rondes d'expulsió. Permetrà a cada usuari emetre cinc vots gratuïts a través de l'app de Mitele en lloc d'un com passava fins ara. Aquests cinc vots podran, a més, ser repartits com l'usuari vulgui, de manera que podrien ser adjudicats a un sol nominat o a diversos.

A més, cada vegada que es pausi una votació es renovarà l'opció de votar de nou. D'aquesta manera, serà possible emetre cinc vots més per seguidor.

Captura d'Ion Aramendi al debat final de GH VIP
Ion Aramendi | Mediaset

L'estrena de 'GH DÚO' revelarà també les novetats que acollirà la casa per a aquesta edició del reality. Entre elles hi ha un confessionari que ha estat completament remodelat i un nou dormitori tipus suite amb bany incorporat. Així com la incorporació d'un modern espai multiusos que servirà per acollir diferents dinàmiques en què participaran els concursants.

Recordem que de moment només hi ha tres concursants de 'GH DÚO' confirmats: Elena Rodríguez, Luca Onestini i Ana María Aldón. Quan tots hagin entrat a la casa, arrancarà el primer joc d'immunitat de l'edició. Serà una prova trepidant i divertida que també reportarà als guanyadors unes comoditats extra per afrontar els primers dies de convivència.