Primer plànol de Sandra Barneda com a presentadora de l'Illa de les Temptacions a Telecinco

Les novetats de 'La Isla de las Tentaciones': de la llum a foguera sense imatges

Descobreix les inesperades novetats que presenta 'La Isla de las Tentaciones' a Telecinco.

'La Isla de las Tentaciones' arriba a Telecinco amb una impactant doble nit d'estrena aquest dimarts 9 de gener i aquest dimecres 10 de gener. El conflicte i la desconfiança irrompran en algunes de les cinc parelles des del mateix moment en què trepitgin les platges dominicanes. A partir del moment de la seva separació, seran protagonistes d'una intensa experiència en què deixaran temporalment les seves vides en parella de banda per enfrontar-se a la temptació, al destí i, fins i tot, a ells mateixos.

D'aquesta manera, Telecinco ha anunciat diverses novetats, com la llum de la temptació, que torna a canviar. Els llums que anunciaran si se sobrepassen els límits a les viles es diferenciaran en aquesta ocasió per tan sols tres colors. Llum verda per als límits més suaus, llum ambre per als intermedis i llum vermella per als moments en què es deslligui definitivament la passió.

Fotografia del primer programa de l'Illa de les Temptacions
'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

També hi haurà un desembarcament amb sorpresa per a les noies. Sense opció d'acomiadar-se en cap moment, les parelles se separaran i els nois posaran rumb a Villa Playa. Mentre les noies romanen a la platja apareixeran en escena el grup de solteres amb què conviuran els seus Novios, generant els primers recels.

Poc després, a la cerimònia en què es presentaran els solters i solteres, una de les temptadores apareixerà amb la temuda tablet. Veuran imatges de com han estat les primeres hores dels seus Novios a la vila. D'altra banda, un dels solters d'aquesta edició sorprendrà els protagonistes per lliurar-los unes imatges que suposaran un abans i un després en l'experiència d'un.

Fotografia del primer programa de l'Illa de les Temptacions
'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

També per primer cop una de les fogueres de l'edició es desenvoluparà sense imatges per als protagonistes. Al llarg de 'La Isla de las Tentaciones', abans d'una de les fogueres, un dels protagonistes de cada vila podrà impedir que la seva parella vegi imatges 'congelant' la foguera. El/la elegit/da seran conscients que la seva parella ha pres aquesta decisió, que li serà anunciada a la mateixa cerimònia.

Com és habitual, al llarg de l'edició, un solter i una soltera podran ser vetats pels protagonistes. Tot i això, no només hauran d'abandonar les viles durant 24 hores sinó que també mantindran un cara a cara durant dos minuts amb el/la responsable del veto.