Captura de Rober de l'Illa de les Temptacions en el seu abandó

L'inesperat avenç de 'La Isla de las Tentaciones': 'Vull abandonar'

'L'Illa de les Temptacions' avança més acostaments i la seva primera foguera per a la seva segona entrega.

'La Isla de las Tentaciones' ha començat i les parelles ja han tingut els seus més i els seus menys després de la primera trobada amb les solteres i els solters. El primer programa, a més, finalitzava amb Rober deixant tothom sense paraules, inclosa la seva parella, Alba Casillas. Al participant se li feia molt costa amunt l'experiència així com la desconfiança que percebia per part de la seva xicota i en una trobada amb Sandra Barneda anunciava que volia abandonar el programa.

Tot va començar quan Alba va acusar Rober de ser el culpable que sonés la llum de les temptacions: "Sé que ha sonat per tu, fixa't. No t'ho dic malament, però que us ho vau passar bé, també, les coses són com són".

[tweet]1744883093217947724's=20[/tweet]

"Em sembla malament que de primeres s'estigui fent un jutjament, jo esperava per part de la meva parella un altre tipus de reacció. Esperava la maduresa que al principi va entrar en aquesta experiència. Acabo de veure-la, sincerament, molt poc preparada mentalment, no he de contestar-te a alguna cosa que de primeres, si tens confiança, hauries de saber", responia visiblement molest.

D'aquesta manera, Rober anunciava la seva sortida de 'La Isla de las Tentaciones: "A mi m'ha superat i per part meva abandonaré". Una notícia que agafava per sorpresa fins i tot Sandra Barneda, que reaccionava amb un "Com?!". Per la seva banda, l'Alba es trencava.

Captura del primer programa de l'Illa de les Temptacions amb Sandra Barneda
'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

A més, al segon programa de 'La Isla de las Tentaciones', Álvaro i David es deixaran seguir volent per les solteres de Villa Playa. Mentrestant, els solters de Villa Montaña s'acostaran més a les noies i faran que soni 'La llum de la temptació' a la vila de les seves parelles.

A més, una nova parella se suma a l'experiència de 'La Isla de las Tentaciones'. I ho farà amb magnificència a les festes de les viles, que cada vegada pujaran més de to.

Tot i això, passada la festa, les parelles s'hauran d'enfrontar al moment més esperat i dur: les fogueres amb Sandra Barneda. Els nois seran els primers a viure'l.