Ion Aramendi al tercer debat de GH VIP a Telecinco

Telecinco anuncia el presentador dels debats de 'GH DÚO': segueix Ion Aramendi?

Telecinco dóna la sorpresa al anunciar el presentador dels debats de 'GH DÚO', que es mantenen els diumenges.

Telecinco ja ha confirmat el presentador dels debats de 'GH DÚO'. Amb el final de 'GH VIP', la cadena va anunciar que Marta Flich seguiria al capdavant de les gales de la versió amb parelles del reality. Tot i això, seguia sent una incògnita el presentador del debat dominical, igual que el de 'GH DÚO: Última Hora'.

Finalment, Mediaset ha confirmat que Ion Aramendi seguirà al capdavant dels debats de 'GH DÚO', mantenint així la parella de presentadors de 'GH VIP'. Aquest diumenge 14 de gener, el presentador, juntament amb el seu elenc de col·laboradors, analitzarà els fets després dels primers dies de convivència.

Recordem que Ion Aramendi va protagonitzar un emotiu comiat a 'GH VIP', que deixava entreveure que no seguiria a 'GH DÚO'. "No vull acomiadar aquest programa sense donar-te les gràcies a tu que ens has acompanyat des de casa durant tot aquest temps. Els dijous amb Marta Flich, de dilluns a dimecres amb Lara Álvarez, els diumenges amb mi i en qualsevol moment el 24 hores", va dir el presentador adreçant-se als espectadors visiblement emocionat.

Captura d'Ion Aramendi al debat final de GH VIP
Ion Aramendi a 'GH VIP' | Mediaset

Per tant, Ion Aramendi es mantindrà al prime time de diumenge amb 'GH DÚO', format que compaginarà amb 'Reacción en Cadena' a la graella diària de Telecinco. Queda en dubte si seguirà al capdavant de 'Supervivientes' després de dos anys al reality. De fer-ho, serà l'únic presentador que estarà als tres realities de Telecinco aquest any.

Pel que fa als concursants, Telecinco només ha revelat que participaran Luca Onestini, Elena Rodríguez i Ana María Aldón com a gran fitxatge estrella. Tot apunta que no serà fins a la gala en directe quan es confirmin tots els noms.

Cal destacar que es desconeix si hi haurà 'GH DÚO: Última Hora', ja que actualment s'emet '¡Allá Tu!' a l'access prime time, que no funciona en audiències. En el cas que torni, tampoc se sap si seguirà Lara Álvarez: “No ho sé. És una cosa que sap cadena, però no és una decisió meva”, ha revelat en una entrevista exclusiva a TVienes.

Captura de Lara Álvarez al seu comiat de GH VIP: Última Hora a Telecincoo
Lara Álvarez a 'GH VIP' | Mediaset

Recordem que la primera edició de 'GH DÚO' va triomfar amb un gran 26,4% i 2.838.000 de mitjana, dades inimaginables actualment. María Jesús Ruiz va ser la guanyadora d'un càsting del qual també en van formar part Kiko Rivera, Irene Rosales, Sofia Suescun, Ylenio o Carolina Sobe. De fet, a 'GH DÚO' va ser el retorn d'Isabel Pantoja a les pantalles després d'anys allunyada, just abans de participar a 'Supervivientes'.