Captura de Marta Flich durant la tercera gala de GH DÚO a Telecinco

'GH DÚO' anuncia una novetat històrica que afecta l'expulsió

'GH DÚO' entra en una nova fase amb un poder mai abans atorgat als concursants.

Tal com es va anunciar diumenge passat, ' GH DÚO ' entra aquest dijous 1 de febrer en una nova fase amb l'arrencada de la competició individual entre els concursants. Marta Flich presenta una nova gala on hi haurà un doble procés d'expulsió. En un d'ells els participants tindran a la mà un poder mai abans atorgat en la història del format.

La primera de les expulsions de la gala de 'GH DÚO' té quatre candidats. Després de la salvació de dimarts de Lucía, Asraf, Manuel, Marc i Marta coneixeran la decisió de l'audiència amb els seus vots emesos a l'app de Mitele. Un posarà punt final al seu pas pel reality.

Fotografia dels concursants de GH DÚO a la gala: Ivana Icardi, Mayka Rivero, Lucía Sánchez, Manuel González, Elena Rodríguez i Asraf Beno
Concursants de 'GH DÚO' | Mediaset

A partir d'aquest moment es posarà en marxa un segon procés d'expulsió mitjançant una votació positiva. L'audiència podrà votar pels preferits entre tots els habitants de la casa, per aquells que més mereixen continuar formant part d'aquesta nova fase del concurs. Serà en aquest procés quan s'atorgui als participants el poder 'Quorum absolutum', que serà explicat detalladament durant la gala.

A més a més, tindrà lloc una nova ronda de nominacions a la cara. Cada concursant haurà d'escollir els nominats i les raons en presència de la resta.

El programa oferirà una selecció del més destacat de les darreres hores de convivència, amb especial atenció a les conseqüències de la clausura de la suite. Així com de l'abraçada entre Keroseno i Marc, que va provocar una forta discussió entre el primer i Mayka. També la tensió generada entre Marta i Ana María després del seu pas per la Boca de la Veritá; i les sensacions d'Ivana després de rebre l'anomenada Finito.

Captura de Marta Flich amb la boca oberta i assenyalant a la tercera gala de GH DÚO
Marta Flich | Mediaset

Recordem que la tercera gala de 'GH DÚO' ha crescut gairebé dos punts respecte a la setmana passada amb un 13,7%, 957.000 espectadors i 2.657.000 contactes. Ha estat líder de la seva franja, superant per 2,4 punts la segona opció (11,3%), encara que no ha pogut en coincidència amb 'Entre Tierras'. També ha estat líder en target comercial (13,5%), en menors de 55 anys (13,9%) i en 25-44 anys (15,7%).