Muntatge de Cristina Pedroche amb el logo de Supervivientes i el de Telecinco

Mediaset intenta fitxar Cristina Pedroche: li ofereix presentar 'Supervivientes'

Surt a la llum l'oferta que Mediaset ha fet a Cristina Pedroche perquè abandoni Atresmedia, que inclou 'Supervivientes'.

Després d'alguns rumors durant les darreres setmanes, es confirma un dels plans que Mediaset té entre mans: fitxar Cristina Pedroche. La nova dirección de Mediaset continua intentant renovar-se amb l'arribada de nous formats i fitxatges. Després d'emportar-se Carlos Franganillo de TVE, ara anirien a buscar una de les cares estrelles d'Atresmedia.

D'aquesta manera, segons ha avançat en exclusiva el periodista Rocco Steinhäuser, Mediaset ha fet una oferta a Cristina Pedroche per incorporar-se al grup amb contracte de cadena. La proposta inclouria ser la presentadora de 'Supervivientes' des de l'illa, seguint els passos de Laura Madrueño i Lara Álvarez. També signaria presentar un programa durant la temporada, així com mantenir-se a les Campanades, però ara a Telecinco.

Cristina Pedroche somrient com a presentadora de Password a Antena 3
Cristina Pedroche a 'Password' | Atresmedia

Cristina Pedroche està lligada contractualment a Atresmedia, però l'únic projecte fix amb què compta són les seves col·laboracions de 'Zapeando' a laSexta. Recentment ha presentat, sense èxit, 'Password' al prime time d'Antena 3. No obstant, inicialment no va ser la seleccionada per presentar el concurs, cosa que va provocar que es mostrés decebuda amb Atresmedia a les seves xarxes socials.

Cal destacar que el seu salt a presentadora del grup va arribar després del seu èxit a les Campanades, primer a laSexta i després a Antena 3. Va ser llavors quan es va posar al capdavant de 'Pekín Express' i altres formats com 'Tu sí que sí' o ' Top 50'. En el cas d'acceptar l'oferta de Mediaset, 'Supervivientes' no seria el seu primer reality perquè va presentar dues temporades de 'Love Island' a Neox.

I és que Cristina Pedroche s'ha convertit en tot un èxit a les Campanades d'Antena 3. Aquest any, amb Alberto Chicote, va liderar amb 9,1 milions d'espectadors únics, un 29% de share mitjà i 4,3 milions d'espectadors de mitjana. Al minut exacte de les Campanades va créixer un espectacular 34,4% de share mitjà i 5,6 milions d'espectadors.

Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche a 'Zapeando', tots dos amb rostre somrient
Cristina Pedroche a 'Zapeando' | Atresmedia

Segons el periodista citat, Cristina Pedroche cobraria uns 400.000 anuals, a la qual cosa se sumarien extres per la seva participació als programes d'Atresmedia.

Recordem que no és l'únic intent de fitxatge que ha fet Mediaset els darrers mesos. El mes de juny passat, el grup va intentar endur-se Vicente Vallés per posar-se al capdavant d'Informativos Telecinco en substitució de Pedro Piqueras. En no aconseguir que el presentador d'Antena 3 Noticias acceptés la proposta, finalment van fitxar Carlos Franganillo del Telediario de TVE.