Captura d'Ion Aramendi durant el primer debat de GH DÚO a Telecinco

'GH DÚO' anuncia una important sanció als seus concursants per un motiu de pes

'GH DÚO' dicta sentència: aquesta és la sanció que rebran els concursants després d'incomplir les normes.

Els concursants de 'GH DÚO' no aprenen i tornen a tenir una altra sanció. Fa tan sols 48 hores que la suite es va tornar a reobrir després de la sanció que va interposar el programa als concursants per la broma de Lucía i Manuel robant-hi. Tot i això, Ion Aramendi ha avisat els concursants de 'GH DÚO' que patirien greus conseqüències en cas de no tornar tot el dolç.

Tot i l'advertència, alguns famosos no han complert aquesta condició, com Elena Rodríguez. La mare d'Adara Molinero s'ha guardat xocolata i la resta dels seus companys ho han vist en un vídeo que ha emès 'GH DÚO' dimarts a la nit.

Elena treia tota la responsabilitat a la seva parella de concurs, Asraf, i n'assumia la culpa. "No vaig ser capaç de tornar aquestes dues unces, vaig pensar que no tenia importància... Ion, aquí el sucre és molt important, però aquell petit dimoni que tinc a dins em va poder",  assegura Elena.

Aquest fet, per tant, ha provocat que Ion Aramendi els informi a tots que la suite queda clausurada de nou. Tot i això, l'enuig de Keroseno, a qui pertanyia la suite en aquests moments al costat d'Ivana, era notori: "Vens a la nostra suite a parlar amb nosaltres i ara per dues unces ens tanquen la suite", ha assenyalat Keroseno a Elena a ple directe.

Per part seva, Elena els ha demanat perdó però Ivana no sembla que hagi acceptat gaire les disculpes, ja que no podran recuperar la suite. A més, Keroseno ha dit que es prepari per a quan Elena agafi la suite, ja que té pensat venjar-se. "Estàs molt graciosa, ja m'estàs deixant de fer gràcia", apuntava Keroseno.