Captura d'Ana María Aldón plorant a GH DÚO amb la carta del seu fill

Ana María Aldón es trenca en rebre una carta del seu fill a 'GH DÚO': 'Jo sé que...'

Ana María Aldón per fi ha rebut notícies del seu fill després d'un mes incomunicada a 'GH DÚO'.

Després d'un mes incomunicada, Ana María Aldón finalment ha rebut notícies del seu fill. La col·laboradora de 'Festa' no sap res de la seva família des que va entrar a 'GH DÚO', encara que cada dia es recorda del fill que comparteix amb Ortega Cano. Divendres passat va ser el seu aniversari, i per això ha rebut una carta de José María.

"M'agradaria enviar-li un missatge al meu fill, que el gaudeixi moltíssim perquè sé que tindrà un aniversari meravellós. Serà com sempre, perquè el seu pare sempre s'encarrega de fer-li el millor. Aquest any no en gaudirem junts, però que ho gaudiu molt", deia durant l'última gala Ana María Aldón.

D'aquesta manera, durant el debat ha rebut una carta, que ha hagut de llegir Ion Aramendi a causa de les llàgrimes d'Ana María Aldón: “Hola mami, avui és el meu aniversari. Ja ho tinc tot preparat, simplement això i que t'estimo. Un petó, t'estimo. José María", deia la curta carta.

Captura d'Ana María Aldón plorant a GH DÚO amb la carta del seu fill
Ana María Aldón llegeix la carta del seu fill | Mediaset

"Jo sé que està molt ben cuidat i que és un nen molt especial. Sé que si me'n vaig d'aquest món estarà bé. A aquestes persones moltes gràcies", responia una molt emocionada Ana María Aldón, que no està passant el seu millor moment a la casa.

Cal destacar, a més, que la col·laboradora va revelar el motiu pel qual ha decidit participar a 'GH DÚO'."Si soc aquí no ho faig per plaer, sinó per pagar la nostra llar", deia, dirigint-se al seu fill.

Recordem que Ana María Aldón no està passant el millor moment en haver de deixar sol el seu fill. I és que, a la seva entrada a la casa de 'GH DÚO', va revelar una dura conversa que va mantenir amb el nen. Ana María Aldón va revelar les paraules que li va dir el seu fill : "'Una altra vegada te'n vas? Quan te'n vas anar a 'Supervivientes' plorava cada nit'".

Ana María Aldón i Eladio, asseguts junts, amb rostre neutre en directe a 'GH Dúo' 2024
Ana María Aldón amb Eladio | Mediaset

Tot i això, no només s'ha separat del seu fill, sinó també de la seva parella, Eladio, que dijous era a Telecinco per si Ana María Aldón era l'expulsada. Tot i això, el retrobament definitiu serà dimarts per l'especial de Sant Valentí de 'GH DÚO'.