Muntatge de Carlos Sobera al costat d'Isa P i Eladio a GH DÚO

Carlos Sobera agafa les regnes de la nit de l'amor de 'GH DÚO', amb Isa P i Eladio

'GH DÚO' anuncia que Carlos Sobera puja a la casa amb una important missió que té a veure amb Eladio, Novio d'Ana María.

'GH DÚO' s'avança a Sant Valentí amb les visites de les parelles d'alguns concursants i de Carlos Sobera en una nova nit de salvació. Telecinco manté la seva aposta dimarts a la nit i aquest 13 de febrer serà un lliurament molt especial per als participants. Presentat Ion Aramendi, 'GH DÚO' albergarà esperats retrobaments al jardí l'arbre de l'amor, carregat d'emocions per als habitants.

D'aquesta manera, Asraf Beno, Ana María Aldón i Manuel González rebran les visites de les seves parelles, Isa Pantoja, Eladio i Rocío. Elena Rodríguez, per part seva, podrà mantenir contacte amb el seu nòvio actual, Pedro. A més, Carlos Sobera, presentador aquest dimecres de l'especial Sant Valentí de 'First Dates' a Telecinco, i Albert 'Cupido' Infante, també sorprendran els protagonistes a Guadalix de la Serra.

Ana María Aldón i Eladio, asseguts junts, amb rostre neutre en directe a 'GH Dúo' 2024
Eladio i Ana María | Mediaset

Tot això passarà en una nova vetllada de salvació: Ana María Aldón, Asraf Beno, Elena Rodríguez i Mayka Rivera són els nominats. Un, menys votat, abandonarà la llista i es deixarà d'exposar a la decisió de l'audiència.

A més, com és habitual, els concursants de 'GH DÚO' visionaran imatges de les darreres jornades de convivència. Presten especial atenció a la relació entre Manuel i Lucía Sánchez, que ara tornen a conviure a la suite. També Ana María Aldón, que no acaba d'encaixar amb la resta de companys, a excepció de Keroseno.

Finalment, la gala comptarà amb l'actuació d'Almácor, que cantarà el tema Brillantor platí. El finalista del Benidorm Fest visitarà el plató de 'GH DÚO' per interpretar el seu exitós tema.

Captura d'Ion Aramendi durant el primer debat de GH DÚO a Telecinco
Ion Aramendi, presentador de 'GH DÚO' | Mediaset

Cal destacar que la cinquena gala de 'GH DÚO' va ser líder de la seva franja amb un 12,3% de share, 926.000 espectadors i 2,6M de contactes. Va comptar amb 2,4 punts d'avantatge sobre la segona oferta de la seva banda d'emissió (9,9%), malgrat que no va poder coincidir contra 'Entre Tierras' de Antena 3 . 'GH DÚO' també va ser líder en menors 55 anys (11,7%). Tot i això, ha punxat a l'access 'GH DUO: Express' amb un 8,2% i 1.150.000 televidents.