Captura de Cristina Porta al confessionari de Secret Story

Desvelat el nou projecte de Cristina Porta que la porta fora d'Espanya

Cristina Porta ha abandonat Mediaset i Espanya per participar en un nou format internacional.

Després d'anunciar la sortida de Mediaset, ja es coneix el nou projecte de Cristina Porta, que la porta fora d'Espanya. Fa només uns dies, la periodista anunciava que, després de dos anys lligada a Telecinco i Cuatro, s'acomiadava de tots els projectes per iniciar una nova aventura. No obstant, fins ara no se sabia quina era la seva nova destinació professional.

Tot el que he viscut en aquests passadissos en 2 anys… m'ho emporto amb mi. Gràcies a això, avui pis més fort. Tornaré”, escrivia Cristina Porta a les seves xarxes socials.

Finalment, ha sortit a la llum que Cristina Porta fa el seu salt internacional com a concursant de 'La Casa dels Famosos'. La periodista formarà part de la versió de 'Gran Hermano' mexicana, que arrencarà en tan sols uns dies.

[tweet]1748106353418125373's=20[/tweet]

“Prepareu-vos! Ella arriba a posar molta actitud a aquesta competència. On són els fans de la nostra nova confirmada Cristina Porta?”, compartien des del compte oficial del reality de Telemundo, amb una imatge de Cristina Porta. Per tant, es tracta de la primera espanyola que participa a 'La Casa dels Famosos', que és tot un fenomen social a Mèxic.

Recordem Cristina Porta va saltar a la fama per la seva participació a 'Secret Story', on va trobar l'amor amb Luca Onestini. Prèviament, va ser reportera del mític programa 'Cazamariposas' o 'Sálvame'. Després de la seva sortida del reality de convivència, ha estat col·laboradora de 'Ya son las ocho', 'Ya es verano', 'Cuatro al día' o 'Sálvame', fins a la seva cancel·lació a Telecinco.

A l'estiu, va participar en el seu segon reality a '¡Vaya Vacaciones!', amb Jorge Pérez. Després de sortir, es va incorporar com a col·laboradora d''Así es la vida' durant l'estiu.

Jorge Pérez i Cristina Porta, guanyadors de Quines Vacances!
Cristina Porta a '¡Vaya Vacaciones!' | Mediaset

El seu últim projecte ha estat el podcast 'For Fans', que ara ha passat a mans de Carmen Alcayde: “Em fa molta pena perquè aquí hi ha un equip meravellós. Fa dos anys que treballo a Mediaset, i la veritat que m'ho he passat molt bé, però crec que el colofó ha estat aquest programa, que m'ha permès fer la meva feina i ser jo, a més de fer-ho amb Joao”, s'acomiadava Cristina Porta.