Fotografia dels concursants de GH DÚO durant la segona gala: Finito, Keroseno, Ana María Aldón, Marc Florensa, Luca Onestini, Ivana Icardi i Lucía Sánchez

S'activa el primer protocol d'abandonament a 'GH DÚO': una concursant no pot més

Una concursant de 'GH DÚO' ha amenaçat d'abandonar la casa perquè no pot més amb la pressió.

Una concursant de 'GH DÚO' no pot més i ha activat el protocol d'abandonament del reality de Telecinco. Ha passat poc més d'una setmana des que es van obrir les portes de la casa, però la tensió entre els concursants ha arribat a una situació límit. Aquest diumenge 21 de gener Telecinco emet el debat d'Ion Aramendi, que abordarà una amenaça d'abandonament.

I és que Lucía Sánchez ja no pot més i explotava després de l'última gala pels constants atacs que en la seva opinió rep per part de Keroseno. L'andalusa ha amenaçat d'abandonar 'GH DÚO' plorant al confessionari mentre els seus companys intenten calmar-la. La situació per a ella s'ha tornat insostenible i no suporta ser a prop del seu company de concurs.

Captura de Lucía Sánchez plorant al confessionari de GH DÚO
Lucía amenaça d'abandonar 'GH DÚO' | Mediaset

A més, Lucía Sánchez torna a estar nominada amb la resta del trio: Manuel Rodríguez i Mayka Navarro. Diumenge, durant el debat,  li explicarà a Ion Aramendi com es troba i quina decisió ha pres.

Un altre dels grans temes de la nit serà una sorpresa per a Ana María Aldón. Després que Elena pogués parlar amb la seva filla, Adara Molinero, en directe, ara ha arribat el torn per a la col·laboradora de 'Fiesta'. Ana María Aldón rebrà la trucada de la seva filla, Gema Aldón, amb qui podrà compartir una conversa d'uns minuts.

Captura de Marc Florensa i Ana María Aldón a GH DÚO aquest dimarts 16 de gener a Telecinco
Ana María Aldón amb Marc Florensa a 'GH DÚO' | Mediaset

Durant la gala, els concursants donaran la seva opinió sobre el participant de la casa Guadalix de la Serra que desitgen que sigui l'expulsat. Albert Infante, per part seva, jugarà un singular paper en plató vinculat a la 'Festa del futur' celebrada durant la nit de divendres passat.

A més, Luca Onestini anirà al plató per compartir amb Ion Aramendi les seves emocions i sentiments després de ser expulsat del reality. També veureu diversos vídeos sobre el que Lucía i Mayka en parlen. Revelarà la seva opinió sobre l'afirmació de Lucía, en què assegura que si ella volgués seria capaç de conquerir-lo.

Per altra banda, els concursants es jugaran en directe el pressupost de la setmana. Realitzaran una espectacular coreografia en honor a la Terra, per tal de conscienciar els espectadors sobre l'escalfament global. Aquesta actuació serà la conclusió de la prova setmanal i seran els espectadors els que decideixin el resultat amb els seus vots a través de l'app de Mitele .