Captura de Marta López durant la segona gala de GH DÚO

Marta López se'n va de la llengua i revela la data exacta de la final de 'GH DÚO'

Sempre és una incògnita, però Marta López se n'ha anat de la llengua i ha revelat un dels secrets de 'GH DÚO'.

Marta López ha revelat en directe un dels secrets més ben guardats de 'GH DÚO'. El passat dijous 11 de gener va arrencar el reality de convivència de 'GH DÚO' amb l'entrada de 13 concursants. Una edició que previsiblement seria més curta del normal, per fer pont fins a l'arribada de 'Supervivientes'.

I és que habitualment Telecinco no anuncia la data de la final dels seus realities, però Marta López se n'ha anat de la llengua explicant aquesta incògnita. D'aquesta manera, segons ha revelat la col·laboradora, que concursa juntament amb Efrén Reyero, 'GH DÚO' acabarà el proper 7 de març. Recordem que ja va sortir a la llum que 'GH DÚO' duraria tan sols unes vuit setmanes, en comptes de catorze com és habitual.

Fotografia de Marta Flich somrient a l'estrena de GH DÚO
Marta Flich, presentadora de 'GH DÚO' | Mediaset

Tots hem signat fins a nou setmanes. Pot ser que siguin set, que siguin vuit, que siguin nou…”, ha revelat per sorpresa Marta López. Cal destacar que algunes converses entre Asraf Beno i Elena Rodríguez també apuntaven a aquesta data sobre la final de 'GH DÚO'.

Recordem que l'estrena de 'GH DÚO' va ser líder a la seva franja i el programa d'entreteniment més vist de dijous a Telecinco amb 12,7% i 931.000 espectadors. També va ser líder del target comercial (12,3%) i en menors de 55 anys (14,4%). No va aconseguir funcionar a l'access 'GH DUO: Express' (8,7% i 1.184.000), que va créixer al 10% de share en menors de 55 anys.

Quan podria començar 'Supervivientes'?

D'aquesta manera, tot apunta que 'Supervivientes' podria començar el 14 de març poc abans de Setmana Santa. Són pocs els detalls que es coneixen de la nova edició de 'Supervivientes', tan sols que mantindrà Jorge Javier Vázquez com a presentador. A més, Laura Madrueño previsiblement també repetirà com a presentadora des de l'illa.

Jorge Javier al plató de Supervivientes
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Supervivientes' | Mediaset

A més, recordem que 'Supervivientes' estaria a punt de tancar el seu fitxatge estrella: Carmen Borrego. Les negociacions, que no haurien estat fàcils, estarien a punt de tancar-se, sent Carmen Borrego la concursant que més cobraria en aquesta edició de 'Supervivientes'.

La xifra que li haurien posat sobre la taula i que seria el màxim que li podrien pagar serien 17.000 euros setmanals. Si arribés a la final, Carmen Borrego podria guanyar al voltant de 250.000 euros per la seva participació a 'Supervivientes'. Segons el mitjà esmentat, hi hauria altres serrells pendents de tancar, però que no serien cap problema per a la productora.