Lara Álvarez a La Millor Generació

El comiat de Lara Álvarez després de conèixer-se el final del seu nou programa

Just quan s'ha anunciat el final de 'La Mejor Generación', Lara Álvarez ha compartit un missatge a les seves xarxes socials.

Lara Álvarez no està passant pel seu millor moment després que Telecinco hagi cancel·lat el seu nou programa. Dilluns 8 de gener, la cadena va estrenar 'La Mejor Generación', un format musical que era una de les seves grans apostes per començar l'any. Tot i això, després de caure a un 6,5% de share en el seu segon lliurament, Mediaset ha paralitzat els enregistraments de 'La Mejor Generación' .

Recordem que, a cada programa de 'La Mejor Generación', hi ha tres rondes d'actuacions en què els artistes de cada equip canten temes d'una dècada concreta. Concloses les actuacions de cada ronda, les graderies voten per la seva actuació favorita i els capitans voten individualment, encara que mai pel seu propi candidat. Els cantants van acumulant punts per al seu equip i el més votat rep un Disc d'Or, que es converteix en diners per a una ONG a la Gran Final del programa.

Fotografia de Lara Álvarez juntament amb els concursants de La Millor Generació a Telecinco
'La Millor Generació' | Mediaset

D'aquesta manera, després de conèixer-se la cancel·lació del seu format, Lara Álvarez va publicar al seu Instagram un missatge: "Balla, com si ningú t'estigués mirant. Estima, com si mai no t'haguessin ferit. Canta, com si ningú t'hagués sentit. Treballa, com si no necessitessis diners. Viu, com si el cel estigués a la terra. Gràcies, la meva millor generació, us vull”.

Un missatge acompanyat de l'inici del segon programa de 'La Mejor Generación' quan va cantar Festa de Raffaella Carrà . Cal destacar que, malgrat ser cancel·lat, Telecinco encara té per emetre dues entregues del format musical que es mantindrà dilluns a la nit.

En una entrevista exclusiva a TVienes, Lara Álvarez parlava sobre com viu les audiències: "He entès que per gaudir la meva feina he de fer el que està a les mans. No alteraré una audiència perquè ho faci millor o pitjor, però jo sí que alteraré la meva sensació si tinc una major o menor implicació . Intento entregar el 300% de mi en totes les coses que faig”.

Fotografia de Lara Álvarez amb Marta Sánchez a La Millor Generació a Telecinco
Lara Álvarez a 'La Mejor Generación' | Mediaset

Cal destacar que, a 'La Millor Generació', Marta Sánchez, Pablo Carbonell i Sole Giménez, capitanejats per David Fernández són l'equip dels 'Vinilos'. Roko, Aníbal Gómez i Melody, amb Ana Morgade són els Casetes. Finalment, Maverick, Marta Sango i Izan Llunas, amb Esperansa Grasia com a capitana, són els 'Streamers'.