Muntatge de la cara de Finito amb uns llençols a GH DÚO

El que passa sota els llençols et deixarà sense parla: l'inesperat vídeo de 'GH DÚO'

El vídeo de 'GH DÚO' que ha sorprès tots els espectadors pel que fa Finito sota els llençols.

Telecinco ha emès aquest diumenge 21 de gener el segon debat de 'GH DÚO', que ha deixat una imatge inesperada per als espectadors. La parella de Finito i Keroseno s'ha convertit en la gran protagonista del reality. Els germans, que van participar a 'El Conquistador' de La 1, estan protagonitzant multitud de disputes amb els seus companys.

Tot i això, Finito també ha estat protagonista pel que ha fet sota els llençols. 'GH DÚO' ha mostrat un vídeo en què es veu el concursant entrar a l'habitació a les fosques amb un llum i ficar-se al llit. És llavors quan es veu com s'encén el llum i es comencen a moure els llençols de manera molt estranya.

"Estava pallejant-se que fàstic", ha escrit un usuari a X després de publicar-se el vídeo. De fet, alguns també han assenyalat 'GH DÚO' per mostrar-ho: "Home és evident el que estava fent i la veritat que podríeu haver respectat una mica la seva privadesa". Tot i això, altres també han recordat que ho podria haver fet en la intimitat del bany, on no hi ha càmeres.

A més, aquest no ha estat l'únic moment surrealista que ha protagonitzat Finito. Ja en directe, durant el debat, els concursants estaven posicionant-se per a l'expulsió. "Avui mateix m'he hagut d'aixecar de la taula quan menjàvem perquè no estava gens còmoda", explicava Ana María Aldón mentre es posava darrere de Finito.

Posteriorment, Marc s'ha posicionat també amb Finito i és en aquell moment quan tots els concursants han saltat després del que acabava de passar. I és que Finito s'havia llençat un pet en ple directe de 'GH DÚO'.

"Això és de no haver tingut una educació a la seva vida. S'ha llençat un pet davant de tots, això és una vergonya. Tot no val Ion", ha apuntat Manuel. "Jo no em quedaré aquí a empassar-m'ho ho sento", ha assenyalat Lucía. "He menjat molt", ha admès Finito.

Captura dels concursants de GH DÚO durant el segon debat
Finito es llença un pet en directe | Mediaset

Ion Aramendi li ha preguntat a Finito què havia passat. "He menjat i tinc la panxa revoltosa; i quan parlen de mi... què faig? ¿M'ho quedo a dins i em poso dolent?", subratllava Finito.

"Cura perquè un pet es pot convertir en una arma química. I recordo que segons el tribunal de l'AYA, la utilització d'armes químiques està absolutament prohibida en qualsevol contesa...", feia broma Ion Aramendi. "Us deixo un moment perquè s'airegi la situació", sentenciava el presentador.