Muntatge del logotip de Supervivientes amb una illa de fons i la silueta d'un home

El fitxatge bomba que prepara 'Supervivientes' i que no agradarà a Bárbara Rey

'Supervivientes' prepara un gran fitxatge que ha estat de molta actualitat les últimes setmanes.

Cada cop queda menys perquè arrenqui la nova edició de 'Supervivientes' i ja estan començant a sonar els primers noms de concursants. El reality arrencarà previsiblement a meitats de març i, després de conèixer-se el fitxatge de Carmen Borrego, ara ha sortit a la llum un altre nom que no agradarà a Bárbara Rey. Una cara que s'ha donat a conèixer recentment de la mà de Telecinco

Recordem que són pocs els detalls que es coneixen de la nova edició de 'Supervivientes', tan sols que mantindrà Jorge Javier Vázquez com a presentador. A més, Laura Madrueño previsiblement també repetirà com a presentadora des de l'illa.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva Informalia, un altre dels famosos que saltarà de l'helicòpter de 'Supervivientes': Ángel Cristo JR. El fill de Bárbara Rey va aparèixer públicament fa tan sols un parell de setmanes de la mà de 'De Viernes'. Va concedir una entrevista en què va donar a conèixer la seva trista infància, criticant durament la seva mare i fins i tot la seva germana, Sofía Cristo.

Plànol curt d'Ángel Cristo, amb cara seriosa, a la seva entrevista per al programa de Telecinco 'De Viernes'
Àngel Crist JR | Mediaset

Ángel Cristo va participar diverses setmanes a 'De Viernes' i hauria cobrat al voltant de 130.000 euros. Ara la seva carrera televisiva seguiria a Telecinco de la mà de 'Supervivientes'. Al costat de Carmen Borrego, podria ser dels fitxatges estrella de l'edició i amb més caché.

Recordem que la filla de Maria Teresa Campos cobrarà 17.000 euros per setmana. Si arribés a la final, Carmen Borrego podria guanyar al voltant de 250.000 euros per la seva participació a 'Supervivientes'. Encara hi hauria altres serrells pendents de tancar sobre el seu contracte, però que no serien cap problema per a la productora.

Cal destacar que 'Supervivientes' patirà canvis importants en la nova edició. El reality deixa d'estar produït per Bulldog ('Bailanco con las estrellas') i ara passa a Cuarzo ('La Isla de las Tentaciones'). Tot i això, no canviarà la localització principal, ja que 'Supervivientes' es mantindrà a Hondures.

Jorge Javier al plató de Supervivientes
Jorge Javier Vázquez | Mediaset

Recordem que 'Supervivientes' va ser tot un èxit l'any passat, sent el programa que millor va funcionar a Telecinco. Tot i perdre gairebé tres punts, el reality va mediar a les seves gales un gran 17,5% de share i 1.617.000 espectadors. A més, va pujar al final presentada per Carlos Sobera a un 19,7% de quota i 1.634.000.