Captura de Laura Madrueño amb un vestit groc al comiat de TardeAR

Laura Madrueño abandona emocionada 'TardeAR' per un motiu de pes

'TardeAR' ha anunciat per sorpresa el comiat de Laura Madrueño per aquest motiu.

Laura Madrueño s'ha acomiadat per sorpresa de 'TardeAR'. La presentadora del temps ha estat una de les col·laboradores habituals del programa vespertí de Telecinco. Cada tarda, Laura Madrueño comparteix amb l'audiència el comunicat meteorològic i les imatges relacionades amb el clima més destacades del dia.

Tot i això, Frank Blanco, presentador del programa els divendres, ha anunciat l'adéu de Laura Madrueño. "Amb molta pena hem d'anunciar que avui és l'últim dia de Laura a 'TardeAR", deia. Tot i això, la presentadora s'acomiada per un bon motiu: "Se'ns va a 'Supervivientes'", afegia Frank Blanco.

I és que Laura Madrueño continuarà sent la presentadora des de l'illa de 'Supervivientes' per segon any consecutiu. Tornarà a compartir pantalla amb Jorge Javier Vázquez, que es mantindrà al capdavant de les gales, i amb Carlos Sobera, que seguirà dimarts amb 'Tierra de Nadie'. A més, per primera vegada compartirà plànols amb Sandra Barneda, que es posarà al capdavant de 'Supervivientes: Conexión Honduras' els diumenges, en substitució d'Ion Aramendi.

Captura de 'Supervivientes' amb Laura Madrueño presentant el 6 de juny de 2023
Laura Madrueño a 'Supervivientes' | Mediaset

Per al seu comiat, 'TardeAR' ha preparat a Laura Madrueño un kit de supervivència, que inclou un ninot molt semblant a la seva parella . "No sé si em cabrerà a la maleta", deia entre rialles i emocionada Laura Madrueño.

"Moltíssimes gràcies, companyes, sort i et veurem a 'Supervivientes'", l'acomiadava definitivament Frank Blanco. "Ha estat una etapa meravellosa, gràcies a tots", eren les últimes paraules de Laura Madrueño a 'TardeAR'. Es desconeix si en el seu retorn de 'Supervivientes', ja al juny, es reincorporarà al programa presentat per Ana Rosa Quitana.

Captura de Laura Madrueño amb un ninot del seu marit en el comiat de TardeAR
Laura Madrueño s'acomiada de 'TardeAR' | Mediaset

Recordem que 'Supervivientes' té previst arrencar les seves emissions a principis de març, un cop finalitzi 'GH DÚO'. Pel que fa als concursants, encara no n'hi ha cap confirmat per a la nova edició de 'Supervivientes'. Només es rumoregen alguns noms com Carmen Borrego o Ángel Cristo JR.

Recordem que 'Supervivientes' va ser tot un èxit l'any passat, sent el programa que millor va funcionar a Telecinco. Tot i perdre gairebé tres punts, el reality va mediar a les seves gales un gran 17,5% de share i 1.617.000 espectadors. A més, va pujar al final presentada per Carlos Sobera a un 19,7% de quota i 1.634.000.

Per tant, 'Supervivientes' serà una de les grans apostes de Telecinco per a la primavera, ocupant el prime time de dimarts, dijous i diumenge, en substitució de 'GH DÚO'. La cadena de Mediaset també comptarà amb una nova temporada de 'Factor X' presentada per Ion Aramendi, previsiblement per a la nit de dissabte. Telecinco també compta amb 'Mental Masters' de Carlos Sobera entre els nous formats del seu catàleg.