Captura d'Ana María Aldón amb el dit enlaire al confessionari de GH DÚO

'GH DÚO' anuncia una inesperada sorpresa per a Ana María Aldón

Ana María Aldón rebrà una inesperada sorpresa en directe que el farà emocionar-se a 'GH DÚO'.

Telecinco emet aquest diumenge 11 de febrer la cinquena entrega del debat de 'GH DÚO'. Després d'aconseguir salvar-se de la darrera expulsió, Ana María Aldón serà una de les grans protagonistes del lliurament presentat per Ion Aramendi.

Prèviament, els concursants coneixeran qui són els nominats de la setmana: Ana María Aldón, Asraf Beno, Elena Rodríguez i Mayka Rivera. Descobriran que Ivana, última expulsada, va modificar la llista incloent-hi Elena en lloc de Keroseno. A més, el debat de 'GH DÚO' acollirà els posicionaments al voltant de la propera expulsió.

Relacionat també amb les nominacions, l'organització de 'GH DÚO' donarà l'opció als habitants de la casa de veure com van ser les nominacions en secret. Sempre que hi hagi unanimitat en la decisió que els participants prenguin sobre això.

Ana María Aldon plorant a la casa de GH DÚO
Ana María Aldón a 'GH DÚO' | Mediaset

D'altra banda, Ana María Aldón rebrà una carta del fill pel seu aniversari. La concursant va poder felicitar el fill que comparteix amb Ortega Cano en directe, però ara podrà llegir les seves paraules. Cal destacar, a més, que dimarts 'GH DÚO' celebrarà Sant Valentí, per la qual cosa Ana María Aldón també rebrà en directe la visita d'Eladio.

Al llarg de la vetllada també hi haurà la resolució de la prova setmanal. El grup dels policies haurà de trobar els lingots que hi ha amagats a casa i hauran de ser molt àgils si volen assolir l'èxit.

Finalment, 'GH DÚO' també oferirà imatges amb el més destacat de les darreres hores de convivència. Prestarà especial atenció a com està sent l'estada de Manuel i Lucía a la suite i com està afectant això a Mayka. Així com a l'evolució a l'enemistat entre Ana María i Elena.

Captura d'Ion Aramendi durant el primer debat de GH DÚO a Telecinco
Ion Aramendi a 'GH DÚO' | Mediaset

Cal destacar que la cinquena gala de 'GH DÚO' ha estat líder de la seva franja amb un 12,3% de share, 926.000 espectadors i 2,6M de contactes. Amb 2,4 punts d'avantatge sobre la segona oferta de la seva banda d'emissió (9,9%), malgrat que no ha pogut coincidir amb 'Entre Terres' d'Antena 3. 'GH DÚO' també és líder en menors 55 anys (11,7%). Tot i això, punxa a l'access 'GH DUO: Express' amb un 8,2% i 1.150.000 televidents.