Muntatge de Kike Calleja amb el logo de Supervivientes i una platja de fons

Qui és Kike Calleja, vuitè concursant confirmat de 'Supervivientes'?

Descobreix qui és Kiko Calleja, nou concursant de 'Supervivientes': del seu treball a 'Sálvame' a la seva relació de Terelu Campos.

La llista de concursants de 'Supervivientes 2024' suma al seu vuitè concursant. El reality presentat per Jorge Javier Vázquez tornarà a les pantalles el proper 7 de març. Un nou grup de famosos saltaran de l'helicòpter per sobreviure amb el mínim als cais hondurenys durant tres mesos.

D'aquesta manera, el vuitè nom ha estat anunciat a 'Festa' d'Emma García: Kike Calleja. El periodista se suma a la presentadora dels 90 Arantxa del Sol, a l'empresari Javier Ungría, al raper Arkano o Zayra Gutiérrez, filla de Guti i Arancha de Benito. Així com a l'esportista Blanca Manchón, la perruquera Lorena Morlote o Ángel Cristo JR, fill de Bárbara Rey.

"La meva amista amb molts famosos, però, sobretot, amb la família Campos, m'ha fet protagonitzar diferents portades de revistes. Combinar-ho amb la meva professió no ha estat fàcil, però ho he aconseguit. Sé què és guerra i soc molt bon guerrer .Tinc dos somnis a la vida: ser pare i guanyar 'Supervivientes', ha explicat en el seu vídeo de presentació.

Primer pla de Kike Calleja amb el rostre preocupat
Kike Calleja, reporter de 'Sálvame' | Mediaset

Com a novetat a l'edició, Sandra Barneda es posa al capdavant de 'Supervivientes: Conexión Honduras' els diumenges com a substituta d'Ion Aramendi. Per la seva banda, Laura Madrueño repeteix per segon any com a presentadora a l'illa, mentre que serà el sisè de Carlos Sobera a 'Tierra de Nadie' els dimarts. Finalment, Jorge Javier Vázquez torna a les pantalles després de cinc mesos allunyat de Telecinco, després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos'.

Qui és Kike Calleja?

Posat oficial de Kike Calleja com a concursant de Supervivientes
Kike Calleja concursarà a 'Supervivientes' | Mediaset

Kike Calleja fa anys que està vinculat a Mediaset, ja que ha treballat de reporter per a diversos programes de la casa. Actualment, ha canviat el micro de peu de carrer pels platós de televisió i treballa com a col·laborador a 'Vamos a ver' i 'Fiesta'. En el passat, va ser un dels mítics reporters de 'Sálvame'.

A nivell personal, Kike Calleja va confessar haver mantingut un romanç amb Terelu Campos. No obstant, va lamentar haver-se'n enamorat després d'estar amb ella. La seva relació es va transformar en una bonica i íntima amistat de què presumeixen orgullosos. A l'estiu del 2022, Kike Calleja es va casar amb Raquel Abad, exparticipant de 'GH 7'. Van fer pública la seva relació l'any 2018 i van culminar la seva història d'amor amb un casament on van assistir més de 200 convidats.