Captura d'Ana María Aldón amb el dit enlaire al confessionari de GH DÚO

Ana María Aldón, acorralada pels seus companys a 'GH DÚO'

Ana María Aldón s'ha vist acorralada pels seus companys després de l'última decisió de l'audiència a 'GH DÚO'.

Telecinco emet aquest diumenge 4 de febrer la quarta entrega del debat de 'GH DÚO', presentat per Ion Aramendi. Per primera vegada en aquesta edició, Isa Pantoja anirà al plató per donar les impressions sobre la participació d'Asraf. El jove s'ha recordat molt de la seva parella durant aquestes darreres setmanes, sobretot a l'inici quan pensava que podria ser pare.

Al llarg de la vetllada també es donaran a conèixer els primers posicionaments sobre els nominats per part dels concursants, exconcursants i familiars. A més, Ivana i Keroseno veuran davant dels seus companys les imatges en què van decidir nominar Marta López, que es va sumar a Icardi, Mayka Rivera i Ana María Aldón. Tot plegat en l'arrencada d'aquesta nova etapa en què les parelles s'han dissolt i comença la lluita individual.

Captura d'Ion Aramendi durant el primer debat de GH DÚO a Telecinco
Ion Aramendi a 'GH DÚO' | Mediaset

A plató estaran també Marc i Efrén, els últims expulsats. S'enfrontaran a les imatges que ha deixat el pas pel programa ia les preguntes dels col·laboradors.

A la casa, el trio format per Mayka, Lucía Sánchez i Manuel González s'ha trencat i la parella ha protagonitzat una forta cruïlla d'acusacions i retrets. Ana María, per part seva, s'ha vist acorralada pels seus companys després de l'expulsió de Marc.

Durant la nit, tindrà lloc la resolució de la prova setmanal, que els permetrà saber el pressupost setmanal. Els concursants mesuraran les forces en un circuit d'agilitat i resistència ambientat a l'antiga Roma. Finalment, la suite més cobejada de la casa es tornarà a obrir després de la penalització i els concursants pugnaran per ella en un tens joc d'estratègia.

Captura d'Ion Aramendi i Albert Infante al segon debat de GH DÚO
Ion Aramendi a plató amb Albert Infante | Mediaset

Recordem que la quarta gala de 'GH DÚO' va liderar la seva franja amb rècord de temporada amb un 12,7% de share i 960.000 espectadors. Tot i que no va aconseguir liderar en prime time, davant 'Entre Tierras', a la seva franja completa va estar a 1,6 punts d'Antena 3 (11,1%). Tot i això, 'GH DÚO: Express' va punxar amb un 7,2% i 985.000 televidents a l'access prime time de Telecinco.