Captura de Sandra Barneda a la promo de l'Illa de les Temptacions

'La Isla de las Tentaciones' anuncia una gran novetat que afecta els temptadors

'La Isla de las Tentaciones' acull per primer cop una important novetat: trobades cara a cara.

'La Isla de las Tentaciones' anuncia una gran novetat per al lliurament d'aquest dimecres 21 de febrer a Telecinco. Després de ser vetats, els solters han hagut d'abandonar durant 24 hores l'experiència de les vil·les. Tot i això, ara hauran de donar explicacions sobre el que ha passat en dos cara a cara: Álvaro i Gabriela s'enfrontaran directament a David i Marieta, respectivament.

Després de la nit de passió viscuda a Villa Montaña amb Marieta i Sergio com a protagonistes, les noies volen conèixer tots els detalls, més enllà del que han escoltat. I és que, a l'últim programa van interrompre de manera inesperada la festa amb els seus gemecs tenint sexe. Per la seva banda, a Villa Playa, la nit ha ofert nous acostaments portant al límit un dels nois, que dubta de si mateix.

Captura d'uns llençols a l'Illa de les Temptacions amb Marieta i Sergio a sota
'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

L'endemà arriba el moment que dos dels protagonistes -David i Marieta- s'enfrontin cara a cara a la temptació. Serà en dues trobades inesperades de dos minuts de durada que treuen a la llum algunes de les debilitats.

Passades les 24 hores del veto, Álvaro i Gabriela tornaran a les seves viles respectives. Els seus retorns són celebrats amb dues noves festes que acullen balls, jocs i apropaments al límit. Tant, que s'activa novament la llum vermella de la temptació.

Finalment arribarà el moment d'afrontar una nova foguera d'alt voltatge per a les noies. Cerimònia en què una ha de fer front a les conseqüències d'haver incomplert les normes del programa: no hi ha imatges per a ella. El visionat per a la resta mostra imatges tan dures que una no és capaç de veure-les, rebent el consol de les seves companyes.

Captura de la foguera de les noies amb Marieta tirant la tauleta a L'illa de les temptacions
'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Recordem que la darrera entrega de 'La Isla de las Tentaciones' va liderar la nit amb un 15,8% i 1.251.000 espectadors, duplicant el seu competidor (7,2%). Va créixer fins a un destacat 19,1% a TC, on també va ser primera opció amb més de 10 punts d'avantatge sobre la segona. A més, també va aconseguir un 22,2% espectacular en menors de 55 anys, també líder amb més de 14 punts d'avantatge sobre la segona.