Fotografia de Santi Millán com a presentador de Got Talent a Telecinco

Telecinco rescata 'Adivina qué hago esta noche' de Santi Millán, amb nova versió

Telecinco prepara 'Adivina qué hago', nova versió del seu exitós format internacional 'Game of Talents'.

Torna a la televisió nacional un dels formats patris que han aconseguit més èxit al món. Telecinco ja es troba a la recerca dels talents que vertebraran el joc de 'Adivina qué hago', una renovada versió del concurs 'Adivina qué hago esta noche', emès a Cuatro el 2019 i 2020. La nova versió comptarà de nou amb Santi Millán com a presentador i incorporarà més humor, emoció i novetats a la seva mecànica.

'Adivina qué hago' és un guessing show que combina l'espectacularitat dels talent shows i l'emoció dels concursos. Els participants han de basar-se en la seva intuïció i astúcia per descobrir el talent que amaguen una sèrie de convidats.

A cada programa, dos equips formats per un anònim i un famós que li dóna suggeriments i consells, competeixen per un premi econòmic. Han d'aconseguir endevinar quina habilitat d'una llista donada tenen diferents personatges que se situen davant seu, sense mostrar cap indici sobre el seu talent.

La nova versió del concurs incorporarà novetats respecte a l'edició original, com a noves pistes ocultes al llarg de les diferents rondes. Hi haurà boles extra amb més premis econòmics, girs en la mecànica de determinades rondes i més espectacularitat dels talents. A més, el concurs tindrà nou logo i línia gràfica i es desenvoluparà en un plató renovat.

'Adivina qué hago esta noche', conegut com a 'Game of Talents' en la seva versió internacional, ha estat adaptat en territoris com els Estats Units, el Regne Unit, França, Itàlia, Bèlgica, Suècia, Hongria i els Països Baixos. S'ha venut, a més, en quatre territoris més on serà estrenat pròximament. La seva emissió a Fox el 2021 es va convertir en el tercer programa d'entreteniment més vist de l'any en aquesta cadena nord-americana, mentre que a ITV (Regne Unit) es va coronar com a espai d'entreteniment amb més audiència durant deu mesos aquell mateix any.

La primera temporada, emesa del maig al juliol del 2019, va destacar amb un 7,6% i 1.022.000 espectadors de mitjana. La seva estrena, però, va aconseguir un fantàstic 9,6% de quota i 1.375.000 seguidors. La segona temporada, emès a l'estiu un any després, va baixar a un 6% i 665.000 televidents.

Pel que fa a Santi Millán, amplia la seva presència a Mediaset després d'estar al capdavant de 'Got Talent'. El talent xou tornarà, previsiblement a la tardor, amb una nova temporada. A més, en els darrers anys també ha format part de l'elenc d''El Pueblo', que actualment està emetent la seva quarta temporada a Telecinco.