Captura d'Ivana Icardi i Finito difuminats al plató de GH DÚO

La inesperada relació sentimental que ha sorgit després de 'GH DÚO': 'Estic disfrutant'

Les parets de la casa de 'GH DÚO' han fet que dos concursants hagin confessat el seu amor públicament.

'GH DÚO' ha generat per sorpresa la seva primera parella sentimental. En plena recta final de l'edició, dos dels expulsats han confessat públicament el seu amor al plató de Telecinco. Es tracta de Finito i Ivana Icardi que, després de ser l'última expulsada, ja ha començat una vida renovada fora de la casa de 'GH DÚO'.

De fet, Ivana Icardi i Finito van sorprendre en el debat de 'GH DÚO' quan van confirmar la seva relació amb un petó. Ivana havia mostrat interès en el germà de Keroseno quan aquest ja havia estat expulsat del concurs. Després de la confessió va començar un romanç que fos ha seguit després de l'expulsió de la jove.

Captura de Finito i Ivana Icardi fent-se un petó a GH DÚO
Finito i Ivana Icardi a 'GH DÚO' | Mediaset

"Jo m'he llançat més que tu", opinava Finito sobre el petó. Ivana responia que ella també s'havia llançat i es posava tímida davant de la mirada de Finito. Tot i això, era ell qui confessava que era la mirada de la seva nova nòvia la que li "imposa".

Tot seguit, Finito se sorprenia del gir d'esdeveniments que havia passat després de conèixer-se a la casa. "El meu pare al principi del programa va estar criticant les 'carpetes' i mira ara", va assenyalar. "Bé, això no ha estat una 'carpeta' perquè ha estat fora", contestava Ivana qui a més li tornava a dir que per a ella eren molt atractius els homes diferents del que és comú.

Tot i això, hi ha espectadors de 'GH DÚO' que no acaben de creure's aquesta relació i que han acusat Ivana Icardi i Finito de fer un muntatge per seguir augmentant la seva fama després de les seves expulsions. La influencer ha escrit un breu tuit per defensar la seva relació i respondre a aquest tipus d'acusacions que circulen per X: "M'és igual el que diguin... jo estic gaudint que m'ho mereixo".

Captura de Finito i Ivana Icardi agafats de la mà al plató de GH DÚO
Finit i Ivana Icardi | Mediaset

Cal destacar que la cinquena gala de 'GH DÚO' va ser líder de la seva franja amb un 12,3% de share, 926.000 espectadors i 2,6M de contactes. Va comptar amb 2,4 punts d'avantatge sobre la segona oferta de la seva banda d'emissió (9,9%), malgrat que no va poder coincidir contra 'Entre Tierras' d'Antena 3. 'GH DÚO' també va ser líder en menors 55 anys (11,7%). Tot i això, ha punxat a l'access 'GH DUO: Express' amb un 8,2% i 1.150.000 televidents.