Captura de la foguera de les noies amb Marieta tirant la tauleta a L'illa de les temptacions

Avanç explosiu a 'La Isla de las Tentaciones': Marieta esclata contra la tablet

Una de les noies cau en la temptació i Marieta carrega contra la tauleta de Sandra Barneda en l'avenç de 'La Isla de las Tentaciones'.

Les parelles continuen avançant amb els solters i solteres de 'La Isla de las Tentaciones'. Tot i això, ha arribat l'hora en què les parelles mirin cara a cara a la temptació. El reality presentat per Sandra Barneda ha avançat que la setmana que ve hi haurà nous acostaments.

D'altra banda, una de les noies no podrà resistir més i caurà a la temptació. A Villa Montaña també es produirà el primer conflicte i divisió entre elles, que fins ara estaven molt unides.

I, per si no n'hi hagués prou, hi haurà noves fogueres amb Sandra Barneda, en què els participants sabran amb detall què han fet les seves parelles. Marieta se sortirà de control i arribarà a carregar contra la mítica tauleta de 'La Isla de las Tentaciones'.

Captura de Sandra Barneda com a presentadora de l'Illa de les Temptacions en una foguera
Sandra Barneda a 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Marieta s'ha convertit en la gran protagonista d'aquesta edició de 'La Isla de las Tentaciones'. De fet, a l'últim programa va interrompre de manera inesperada la festa amb els seus gemecs tenint sexe amb Sergio. I és que la jove li preguntava al temptador si no farien l'amor de manera oficial.

"No és la nostra primera vegada", deia Sergio. "Anem a la cambra, crec que és el moment perfecte, ja t'ho dic jo", apuntava la parella d'Álex. Després d'això, tots dos no dubtaven a apartar-se de la festa i anar a l'habitació: "Farem l'amor, jo vull fer l'amor", assenyalava Marieta.

Captura d'uns llençols a l'Illa de les Temptacions amb Marieta i Sergio a sota
Marieta sota els llençols amb Sergio | Mediaset

Un altre que ha caigut en la temptació a 'La Isla de las Tentaciones' ha estat Adrián amb Mónica. Després de compartir diversos petons entre ells a la gandula Adrián preferia anar-se'n a dormir i se n'acomiadava: "Ets un perill". Tot i això, en arribar a l'habitació, l'Adrián es trencava del tot i volia pensar que la Mariona és més forta que aquest petó.

Recordem que, la setmana passada, 'La Isla de las Tentaciones' va ser líder de la seva franja amb un fantàstic 14,3% de share i 1.297.000 espectadors. El reality presentat per Sandra Barneda 3,5 punts d'avantatge sobre la seva directa competidora (10,8%). A més, va ser líder en target comercial (19%) i entre els menors de 55 anys amb un gran 21,7%.