Captura de la foguera de les noies de l'Illa de les Temptacions

Una inesperada amenaça d'abandonament després de les fogueres a 'La Isla de las Tentaciones'

Una amenaça d'abandonament després de les fogueres més complicades i una nova temptació, a 'La Isla de las Tentaciones'.

Telecinco emet aquest dimecres 7 de febrer i una nova entrega de 'La Isla de las Tentaciones'. Al llarg de la nit es viurà l'arribada anunciada per Sandra Barneda d'una nova temptació a Villa Montaña, que afecta especialment una de les protagonistes. Així com dues fogueres amb imatges impactants per a les parelles i l'arribada del poder del veto.

L'activació de la llum vermella de la temptació a Villa Playa porta els nois a especular amb la identitat de la responsable d'haver creuat els límits màxims. Mentrestant l'experiència continua amb una nova elecció de les solteres i solters preferits per gaudir de noves cites. D'aquesta manera, tots els protagonistes poden passar moments tot sol amb els seus elegits.

Captura de Sandra Barneda a la vila de les noies a La Isla de las Tentaciones
'L'Illa de les Temptacions' | Mediaset

Les cites donen pas a una festa, que es veu interrompuda per l'activació novament de la llum de la temptació, aquesta vegada a Villa Montaña. Tot seguit, Sandra Barneda es presenta a la vila per comunicar a les noies la incorporació a l'experiència d'una nova temptació. Aquesta afecta especialment una de les protagonistes. Què tem que passi amb la seva arribada? Serà capaç de vèncer la temptació? La nit també deixa pas al record, cosa que porta un dels habitants de Villa Playa a esfondrar-se entre llàgrimes al pensar en la seva nòvia.

D'altra banda, els nois afronten una nova foguera d'alt voltatge. Decepcions, desenganys i dubtes que els proporcionen alhora respostes al voltant de la situació de les relacions amb les parelles. Seran capaços de perdonar? Abans de posar fi a la cerimònia davant del foc, han d'afrontar una decisió important: triar el solter que vetaran perquè abandoni la vila durant 24 hores.

Captura de Sandra Barneda amb un vestit vermell a L'Illa de les Tentaciones aquest dimecres 17 de gener a Telecinco
Sandra Barneda | Mediaset

A continuació, arriba el torn de les noies, que afronten la foguera més complicada. Tant, que una arriba al límit i explota en un abandonament, amb marxa enrere?

Recordem que, la setmana passada, 'La Isla de las Tentaciones' va ser líder absolut amb rècord de temporada en marcar un 17,2% de share, 1.466.000 espectadors i 3.475.000 contactes. Va duplicar el seu directe competidor, Antena 3, a la franja (8%). A més, es va disparar al 22,8% a target comercial i al 27,3% entre els menors de 55 anys.