Muntatge de Carmen Borrego amb el logo de Supervivientes i una illa de fons

Carmen Borrego tanca el seu fitxatge per 'Supervivientes': surt a la llum el sou

Carmen Borrego serà la concursant de 'Supervivientes', amb el sou més alt de l'edició.

El retorn de 'Supervivientes' està a tocar i la nova edició ja té el seu fitxatge estrella. En plena emissió de 'GH DÚO', la cadena es troba immersa en la producció del reality de supervivència, que tornarà a les pantalles previsiblement després de Setmana Santa. Una temporada que comptarà amb una gran novetat, ja que canvia de productora i ara estarà produït per Cuarzo TV, factoria encarregada de 'La Isla de las Tentaciones'.

Són pocs els detalls que es coneixen de la nova edició de 'Supervivientes', tan sols que mantindrà Jorge Javier Vázquez com a presentador. A més, Laura Madrueño previsiblement també repetirà com a presentadora des de l'illa.

Tot i això, 'Supervivientes' estaria a punt de tancar el seu fitxatge estrella: Carmen Borrego. Segons ha publicat en exclusiva Semana, la filla de María Teresa Campos ha mantingut les últimes setmanes reunions amb la productora. Les negociacions, que no haurien estat fàcils, estarien a punt de tancar-se, sent Carmen Borrego la concursant que més cobraria en aquesta edició de 'Supervivientes'.

Captura de 'Sálvame' amb Carmen Borrego al plató el 9 de maig de 2023
Carmen Borrego | Mediaset

La xifra que li haurien posat sobre la taula i que seria el màxim que li podrien pagar serien 17.000 euros setmanals. Si arribés a la final, Carmen Borrego podria guanyar al voltant de 250.000 euros per la seva participació a 'Supervivientes'. Segons el mitjà esmentat, hi hauria altres serrells pendents de tancar, però que no serien cap problema per a la productora.

Recordem que Carmen Borrego sempre ha mantingut bona relació amb Cuarzo. Fa uns anys, la col·laboradora es va unir a l'equip de 'Viva la Vida' el cap de setmana i actualment també participa a 'Así es la vida' a la sobretaula. A més, la factoria ha estat l'encarregada de produir l'homenatge especial a María Teresa Campos que s'ha emès a La 1.

Fotografia de Carmen Borrego al plató d''Així és la vida' de Telecinco
Carmen Borrego | Mediaset

Tot i que en aquesta ocasió sembla que serà la definitiva, no es tracta de la primera vegada que es rumoreja la participació de Carmen Borrego a 'Supervivientes'. De fet, la filla de Maria Teresa Campos ha participat en més d'una edició com a col·laboradora dels debats. En directe, se li va arribar a proposar viatjar com a fantasma del futur, cosa que sempre va rebutjar.