Captura d'una foguera dels nois al quart programa de l'Illa de les Temptacions

Avanç bomba a 'La Isla de las Tentaciones': arriba la primera nit de passió i sexe

'La Isla de las Tentaciones' anuncia la seva primera nit de passió i sexe després de la foguera de les noies.

El quart capítol de 'La Isla de las Tentaciones' ha culminat amb Àlex descobrint que Marieta, la seva nòvia, ha caigut en la temptació amb Sergio, un dels solters. Al proper capítol veurem el seu esclat a la foguera amb Sandra Barneda al complet. Un descobriment que marcarà un abans i un després al seu pas pel paradís.

Recordem que, en les primeres imatges, l'Àlex es va adonar de com estava de Marieta de Sergio. La noia va arribar a confessar que s'aixecava contenta als matins al saber que estava i que li era igual que saltés 'La llum de la temptació' a la seva vila. Àlex al·lucinava quan veia que els seus banys a la piscina havien estat molt pujats de to.

"Li està temptant ella a ell. No s'han besat, de moment, perquè ella no ha volgut, estic flipant. Ja sé per què volia venir aquí! Ens ha fotut! He canviat tota la meva vida per ella”, reaccionava Álex .

Captura de Marieta i Sergio fent-se un petó al jacuzzi de l'Illa de les Temptacions
'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Cal destacar que Adrián també s'ha enfrontat a la seva primera foguera a 'La Isla de las Tentaciones' després d'haver arribat l'últim. Per això esperava no veure pràcticament res de la seva xicota, Mariona, però sortia de la foguera amb Sandra Barneda entre llàgrimes. La seva nòvia va aparèixer a la vila jugant a diversos reptes amb Julen, un dels solters, com llepar-se xarop o passar-se un gel.

A més, després de les fogueres dels nois, arribarà el torn que les noies vegin què és el que està passant amb les parelles a Villa Playa. Llàgrimes, enuigs, esclats... tot un ventall d'emocions hi haurà a la foguera de les noies amb Sandra Barneda.

A més, les festes a les viles pujaran de to i s'activarà la llum vermella de 'La Isla de las Tentaciones' diverses vegades. Hi haurà qui traspassi tots els límits sota els llençols.

Captura de Sandra Barneda amb un vestit vermell a L'Illa de les Tentaciones aquest dimecres 17 de gener a Telecinco
'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Recordem que el tercer lliurament de 'La Isla de las Tentaciones' va liderar amb un 17,7% i 1.401.000 espectadors, avantatjant en 7 punts la segona opció (10,7%). El reality es va convertir en l'emissió de prime time amb més quota de la temporada a Telecinco . També va ser líder en target comercial (24,6%) i en menors de 55 anys (28,3%).