Fotografia de Marta Flich somrient a l'estrena de GH DÚO

'GH DÚO' anuncia un inesperat retorn durant la seva tercera gala

Durant la tercera gala, un mític col·laborador de 'Gran Hermano' pujarà a la casa per sorprendre els concursants.

Telecinco ja ha anunciat els continguts de la tercera gala de 'GH DÚO', amb el retorn d'un rostre important. Aquest dijous 25 de gener, Marta Flich presentarà aquesta nova entrega, que comptarà amb la segona expulsió. Els germans, Finito i Keroseno, o Mayka, la participant de 'La Isla de las Tentaciones' posarà punt final al seu pas per ' GH DÚO '.

L'expulsió d'un suposarà un canvi en les parelles del concurs. Si l'elegit és un dels germans, el que sigui salvat formarà un nou duo amb Ivana, que participa en solitari després de la sortida de Luca. Tot i això, si l'elegida és Mayka, el trio del concurs es reduirà a la parella Lucía-Manuel.

A més, la sortida d'un concursant suposarà una petita victòria per a un dels dos bàndols en què està dividida la convivència.

D'altra banda, la immunitat en les nominacions tornarà a estar en joc a través d'una divertida i alhora aterridora prova que tindrà Payasín com a protagonista. Aquesta ja emblemàtica figura del format al nostre país reapareixerà en versió alienígena, en línia amb la temàtica de la prova setmanal. Sorprendrà amb els seus encertats tartazos als participants en el seu objectiu de completar a les fosques una important missió.

Captura de Pallassin durant la gala de Halloween de GH VIP
Payasín a 'GH VIP' | Mediaset

El guanyador d'aquest repte no podrà ser votat a la nova ronda de nominacions, en què els concursants hauran d'afrontar un gran dilema. Aquest posarà a prova la seva generositat.

Al llarg de la gala de 'GH DÚO', es mostraran imatges amb el més destacat de les darreres hores de convivència. Destaca les conseqüències de la salvació de Lucía i Manuel i l'impacte a la resta de nominats i de concursants. Així com el relat de la història personal de Finito i Keroseno; i la defensa de Mayka davant el qüestionament del seu paper al concurs.

Primer pla de Marta Flich com a presentadora de la vuitena gala de GH VIP
Marta Flich a 'GH DÚO' | Mediaset

Recordem que aquest dimarts amb Ion Aramendi 'GH DUO' ha estat la segona opció de la seva franja amb un 11,9% i 895.000 espectadors. El programa, que ha viscut la salvació de Lucía i Manuel, ha estat líder en target comercial (11,2%) i en menors de 55 anys (12,6%).