Captura del petó d'Asraf Beno a la pantalla amb Isa P a GH DÚO

Asraf rep la trucada d'Isa Pantoja a 'GH DÚO' i li aclareix si està embarassada

Asraf rep la trucada d'Isa Pantoja pel seu aniversari i l'aclareix, entre llàgrimes, si està embarassada.

Pel seu aniversari, Asraf ha rebut el regal més gran que li podia donar l'organització de 'GH DÚO': la trucada d'Isa Pantoja. La parella no ha pogut evitar emocionar-se i Asraf també ha resolt els seus dubtes de si Isa està embarassada o no .

"Aquest mes és una mica dubtós, et juro per la meva mare que tinc dubtes", li va confessar Asraf a Ana María Aldón durant la convivència a la casa de 'GH DÚO'. El jove revelava que Isa havia tingut una falta. "És força probable, a mi em fliparia, aquesta setmana ella sortia de dubtes, crec", li confessava en directe a Ion Aramendi.

Captura d'Asraf Beno emocionat amb una camisa blanca de GH DÚO
Asraf a 'GH DÚO' | Mediaset

D'aquesta manera, Asraf rebia la trucada en directe de la seva nòvia: "Feliç aniversari, que en fas 28”, li deia Isa Pantoja. Emocionada, li explicava al seu "cari" que el veu contínuament al canal 24 hores i que està molt orgullosa del concurs que està fent.

Isa Pantoja també ha transmès a Asraf els millors desitjos de part del seu fill. "Alberto també es volia quedar per felicitar-te, però és tard i no pot. Té el seu primer partit de bàsquet", li explicava Isa, fins que no pot contenir més les llàgrimes.

“Quan vinguis volem que ens en facis un plat que fas perquè als teus companys els encanta. I que la teva família, la teva mare, els teus germans et desitgen un feliç aniversari també, que els fas plorar cada dos per tres”, afegia Isa a Asraf a la seva trucada en directe.

Finalment, Asraf no podia evitar fer-li la gran pregunta: "Estàs...?", li preguntava. Al que ella negava amb el cap: "Tenim molt de temps, cari, no et preocupis", li assegurava. Per tant, malgrat les ganes del concursant de 'GH DÚO', finalment no ha pogut ser i Isa P no està embarassada.

Captura de la trobada entre Isa Pantoja i Asraf Beno a 'GH Dúo'
Isa P sorprèn Asraf a 'GH DÚO' | Mediaset

Recordem que, diumenge, 'GH DÚO: El Debat' amb un 10,6% i 982.000 va ser la tercera opció de la nit per sota de 'La ley del mar' i ' Secrets de Família '. Tot i això, va ser líder en espectadors entre 25 i 44 anys (11,4%) i segona opció en target comercial (10,9%).