Fotografia de La Favorita 1922, la nova sèrie d'època de Telecinco protagonitzada per Verónica Sánchez

Telecinco arrenca el rodatge de 'La Favorita 1922', sèrie d'època amb Verónica Sánchez

Verónica Sánchez i Luis Fernández protagonitzen 'La Favorita 1922', la nova sèrie d'època de Telecinco.

Telecinco confirma la nova sèrie d'època per al prime time. La cadena de Mediaset ha arrencat aquesta setmana el rodatge de 'La Favorita 1922', amb dues dones decidides a deixar enrere un passat perillós i amenaçador. El punt de partida de la sèrie és quan troben una oportunitat per fer un gir a les seves vides: obrir un restaurant al Madrid dels anys 20.

'La Favorita 1922' estarà protagonitzada per Verónica Sánchez ('Sky Rojo') al paper d'Elena de Valmonte, una aristòcrata avançada al seu temps, i Luis Fernández ('Desaparecidos: La Serie') com Julio, el propietari del local.

Al costat dels protagonistes, la sèrie reuneix en el seu elenc Andrea Duro, Maribel Salas, Elena Maroto i Raquel Querol donant vida a Ana, Lourdes, Rosa i Cecilia, empleades del restaurant. També Fernando Cayo com César, el sogre d'Elena Valmonte o Joel Sánchez a la pell de Roberto, cambrer i amic de Julio. Així com Javier Lago i Manuel de Andrés com el mafiós Don Benito i el seu sequaç Armando; i Ángela Vega interpretant Consuelo, la propietària del colmat.

La lluita pels somnis, l'amor, la intriga, la resiliència i la passió per la cuina s'entrellacen a l'eix narratiu d'aquest nou projecte de ficció .

Imatge promocional dels protagonistes de 'La Promesa', sèrie de La 1
'La Promesa', produïda també per Bambú | RTVE

Es tracta del primer treball de Mediaset en col·laboració amb Bambú Producciones (artífex de ficcions com 'Las chicas del cable' o 'Velvet'). Ramón Campos ('Gran Hotel') i Josep Cister Rubio ('La Promesa') són els productors executius d'aquesta sèrie d'època. Escrita sobre una idea original de tots dos amb Josep Cister, Gema R. Neira ('Fariña'), Paula Fernández ('Las chicas del cable') i Curro Serrano ('45 revoluciones').

Així és la trama de 'La Favorita 1922'

A Sevilla el 1922, la marquesa Elena de Valmonte (Verónica Sánchez), una dona culta i de posició privilegiada, passa hores als fogons al costat del servei bolcant la seva energia en la seva gran passió, cuinar. Tot i això, se sent atrapada en un matrimoni infeliç amb Adolfo, el seu autoritari marit que la menysprea a la menor ocasió, i anhela portar una altra vida. Una nit, després d'oferir un dels seus famosos sopars al seu palauet, Elena i Cecília (Raquel Querol), la seva fidel donzella, es veuen embolicades en un desafortunat incident que canviarà les seves vides per sempre.

Convertides en fugitives, arriben a Madrid i es refugien al local d'un restaurant tancat fa anys. Després de recórrer els fogons, Elena es planteja reobrir-lo i convertir-lo en un dels millors de la ciutat. En el seu esforç per aconseguir el seu somni empresarial, contacta amb Julio (Luis Fernández), l'apostat propietari de l'establiment, que lloga el restaurant sense informar-la de la lletra petita.

Decidides, Elena i Cecilia emprenen la recerca de l'equip entre les millors cuineres i criades del país. Trien Ana Ferrer (Andrea Duro) com a cap de sala; Lourdes Mendieta (Maribel Salas) com a cuinera; i Rosa (Elena Maroto) com a rebostera.

Il·lusionades amb la nova oportunitat que els brinda la vida, les cinc dones reobren el restaurant amb el nom de 'La Favorita Bistró'. Entre guisats i receptes donaran el millor de si mateixes, compartiran secrets, coneixeran l'amor i descobriran que cal molt més que talent i ganes per mantenir el restaurant a la superfície. Perquè potser els problemes no han acabat, sinó que no han fet més que començar…