Captura de Finit com a segon expulsat de GH DUO

L'audiència separa els germans: Finito, segon expulsat de 'GH DÚO'

Finito s'ha convertit en el segon expulsat de 'GH DÚO', deixant només Keroseno.

L'audiència no ha comprat la història dels germans Finito i Keroseno. Aquest dijous 25 de gener, Telecinco ha emès la tercera gala de 'GH DÚO', en què s'ha separat una nova parella. Després de l'expulsió de Luca, ara ha estat el torn de Keroseno com a segon expulsat, ja que no ha pogut contra Mayka.

"Amb que el meu germà pugui seguir gaudint de l'experiència, que sé que és el seu somni, i el que ha durat m'ha servit. Sempre em quedaré amb això en el meu record i endavant amb tot", deia abans d'abandonar la casa de 'GH DUO'.

"No s'ho prendrà gaire bé de primeres, però confia que té Ivana i Asraf, amb qui ha connectat molt, i serà un gran suport per al meu germà. Això per a ell no és res, en pitjors ens hem vist", afegia l'expulsat.

A més, vol que el seu germà, Keroseno, no canviï: "Espero que segueixi sent com és i que el que hagi de dir ho digui i no pensi que està desprotegit o se senti d'una altra manera . Espero que s'obri i que guanyi aquest concurs perquè és el que es mereix”.

Captura de Finit i Keroseno a la sala d'expulsió de GH DÚO
Finito i Keroseno a 'GH DÚO' | Mediaset

"M'ho esperava i entenc que en algun moment he fet comentaris traient-li importància el concurs. Vull demanar disculpes si s'ha entès que m'era igual, però em sento amb un pes tret de sobre sabent que Keroseno és allà dins. Per aquesta part és una victòria també per a tots dos", afegia.

"No sé que m'ha penalitzat, no sé si s'han malentès coses, que espero poder explicar. De vegades em vull riure de tot i hi ha coses de les quals no es pot riure. Espero poder saber-ho aviat i poder expressar-se sobre tot allò que penso", concloïa Finito.

Minuts més tard, Keroseno tornava a la sala d'expulsió per acomiadar-se definitivament del seu germà. I és que Finito ha estat expulsat amb un alt percentatge de vots, davant de Mayka, que s'ha salvat, tornant victoriosa a la casa de 'GH DÚO'.